Travel Stuff

Aeroportul Henri Coanda Otopeni

Reading Time: 2 minutes

Yurika-Masumo

Atunci cand ajungi intr-o tara in care nu ai mai fost prima impresie este foarte importanta. Lipsa birourilor de informatii din aeroport este un mare impediment deoarece pentru un strain care este pentru prima data in Romania habar nu are ce trebuie sa faca si de cine trebuie sa se fereasca. Daca ar fi existat acest birou tanara Yurika Masumo, o tanara de 20 de ani din Japonia ar fi fost acum in viata.

De ani de zile plecarea din aeroport este un adevarat cosmar chiar si pentru romani. Combinatorii care si-au creat o adevarata retea in aeroport te asealteaza iar daca ii refuzi tind sa devina violenti. Am avut multe discutii cu taximetristii din Bucuresti despre ce se intampla pe Otopeni si toti imi spun aceiasi poveste. Taximetristii onesti nu au ce sa caute pe aeroport. Pana acum ceva timp cei de la Fly Taxi aveau exclusivitate in aeroport, dupa ce s-a ridicat aceasta exclusivitate s-a dezvoltat o mafie a combinatorilor pe care autoritatile si conducerea aeroportului nu au incercat sa o opreasca prefacandu-se ca nu o vad.

Este adevarat ca se lucreaza la modernizarea aeroportului si sper ca intr-o zi o sa ne mandrim cu acesta dar pana atunci trebuie sa facem ceva sa scapam de mafia combinatorilor. Strainii dar si romanii care ajung pe Aeroportul Henri Coanda trebuie sa se simta in siguranta. Pentru inceput cred ca ar trebui sa anuntam calatorii inca de la coborarea din avion despre  variantele de ajuns in oras.

Avem tren, avem autobuze care ajung pana in cetru inclusiv noaptea, avem taximetristi cinstiti care isi castiga painea muncind legal iar noi ii lasam pe combinatori sa-si faca de cap pe aeroport de parca ar fi mosia primita de la mamele lor.

Invit pe oricine crede ca putem schimba ceva sa scrie pe blog sau pe facebook daca e normal ce se intampla pe Otopeni si poate reusim sa tragem un semnal de alarma.

Echipa Lipa-Lipa prezinta condoleante familiei Masumo. Dumnezeu sa o odihneasca in pace.

Acest articol face parte din campania blogosferei turistice romanesti avand menirea de a trage un semnal de alarma asupra a ceea ce se intampla in Aeroportul International „Henri Coanda” Bucuresti, principala poarta de intrare in tara. Alaturi de acest articol, va invit sa cititi si articolele publicate astazi pe blogurile:

Sharing:

About The Author: Simona

I like to challenge what I think I know! I like to travel for the challenge! I travel because it makes sense. I travel because this is life for me!

16 Comments

  1. […] Alaturi de acest articol va invit sa cititi si articolele publicate astazi pe blogurile: Turism Market, Imperator Travel, GTD2.0, Drum Liber, 1001 Calatorii, Placerea de a calatori, Turistu, World Traveller, Fun Tur , Travel Girls, Lumea Mare, The City break, Boo.ro,  Wafu.ro, Alice Traveler, Elena Ciric, Paravion, Blog de Bucuresti, Lipa Lipa. […]

  2. […]  Acest articol face parte din campania blogosferei turistice romanesti avand menirea de a trage un semnal de alarma asupra a ceea ce se intampla in Aeroportul International „Henri Coanda” Bucuresti, principala poarta de intrare in tara. Alaturi de acest articol, va invit sa cititi si articolele publicate astazi pe blogurile: Imperator Travel , World Traveller, Plăcerea de a călători, Turistu, 1001 Călătorii, Drum Liber, Ghid Turistic Digital 2.0, Travel with a Smile,  Turism Market, the City Break, Lumea Mare, travelgirls.ro, Tim, Adelina Radu, Alina Rădulescu, Enciclopedia Calatorului Independent, Elena Cîrîc, Contributors.ro, Lipa Lipa […]

Your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.