• Menu
  • Menu

Lansare de carte – Prin lume, spre mine

Cei mai frumosi oameni sunt aceia care gasesc puterea sa calatoreasca. De ce puterea? Pentru ca o calatorie nu inseamna mereu foarte multi bani cheltuiti. Ne lovim mereu de sintagme de genul „nu am bani”, „nu am banii pe care ii aveti voi” (pentru ca, in cazul in care nu stiati, noi suntem doi Donald Trump), „costa prea mult”, „am de platit altceva”, etc.

Din punctul nostru de vedere toate cele de mai sus nu sunt decat motive, pretexte. Daca iti doresti cu adevarat reusesti sa faci in asa fel incat sa iti organizezi prioritatile!  Asa cum a facut Iunia!

Iunia Pasca este un om foarte frumos (desi nu o cunoastem personal o urmarim). Am citit articolele ei scrise de Cezar si acum asteptam foarte nerabdatori sa mergem la lansarea ei de carte: Prin lume, spre mine! Ne-a placut extrem de mult descrierea gasita pe pagina de Facebook.

“Fiecare dintre cele patruzeci de tari pe unde am aterizat in ultimii zece ani mi-a aratat o alta Iunia, care facea parte si din acea lume, si din acea cultura, si din acea viata. De la o vreme am realizat ca pe langa identitatea mea de roman am o identitate mai cuprinzatoare, mai profunda, mai aproape de adevar. O identitate de copil al lumii. Cetatean al planetei. Probabil ca atunci cand voi parasi granitele Pamantului voi descoperi ca sunt un la fel de veritabil cetatean al galaxiei, si apoi al universului.”

540514_10152734465190713_766557165_n

402607_368428639901343_380483240_n

In calitate de calatori asa am putea sa intram fiecare intr-un spatiu nou: cu inima deschisa, ca si cum apartinem locului acela, curiosi, nerabdatori. Nu speriati, incordati, circumspecti, timizi. Asa imi doresc si eu sa calatoresc mereu: prin lume, spre mine!

Iunia, lansarea ta de carte vine intr-un moment bun din viata mea, intr-un moment in care sper sa am mai mult timp liber, in care sper sa fac mai multa pace cu lumea, cand sper sa gasesc mai multa liniste si mai multa agitatie, mai multa placere! Astept cartea ta, sa ne cunoastem personal si sa iesim la o cafea! (Simona)

Daca doriti sa mergeti, ne vedem joi, 25 aprilie, la Clubul taranului roman incepand cu ora 18:30! Mergeti? Mergem impreuna?

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.