• Menu
  • Menu

Trip Maker – cel mai nou serviciu de planificare a vacantei

Pe 10 aprilie am fost invitati sa luam parte la lansarea trip maker.
Ce este trip maker? Probabil unul dintre cele mai utile servicii de travel lansate in Romania in ultima vreme. Conceptul proiectului este „travel design”.
Sub sloganul „We make the best of your trip”, Tripmaker.ro este primul site profesionist de consultanta in domeniul turismului, serviciu ce va ofera cele mai bune sfaturi pentru organizarea vacantei.
Trip Maker logo
Ce va ofera:

  • recomandari trasee
  • alerte cu privire la cele mai bune oferte
  • consultanta individuala
  • newsletter saptamanal sau chiar alerte zilnice

Puteti sa va eficientizati calatoriile si astfel nu mai pierdeti voi timpul pentru planificare, research, organizare, practic o face altcineva pentru dumnevoastra.
Cine este „in spatele” proiectului? Dan Chisu si Cezar Dumitru (cel mai bun blog de travel din Romania) si o echipa dedicata pentru a cauta cele mai bune oferte pentru vacantele voastre.
Cum e cu Trip Maker? Pai Cezar ne-a ajutat si sfatuit pe noi cu privire la luna de miere.

El ne-a recomandat insula Palawan din Filipine (probabil locul care ne-a placut cel mai mult), tot el ne-a „certat” ca ajungem in zona si nu vizitam Cambogia, astfel am refacut traseul, siii tot cu ajutorul lui ne-am dumirit si noi ca in Noiembrie – Decembrie in China e frig de ingheata hainele pe tine!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-EYVJ26KTP3