• Menu
  • Menu

Bordeaux in aventura Vivolis

Am plecat in #aventuravivolis cu super mult entuziasm si habar nu aveam ce urma sa se petreaca. In ultimele ore de Paris am aflat si indiciul pentru urmatoarea destinatie: oamenii de pe Facebook m-au ajutat sa dezleg si misterul. Era vorba despre Bordeaux.

Toate pozele de mai jos sunt facute cu un HTC 500 oferit de Orange Romania.

Pozele urcate in timpul excursiei pe Facebook au fost posibile tot multumita lor :). Astfel ati putut sa ma urmariti in timp real :).

Pana sa plecam totusi din Paris am avut parte de un apus superb vazut din tren, cu melodia asta cantand in cap

apus de soare din trenul din Paris apus de soare din trenul din Paris cladire Orange
Aeroportul ne-a anuntat inca de la inceput care urmeaza sa fie obiectul principal de activitate al sederii noastre in regiune: vinul, binenteles!

aeroport

Destul de devreme ne-a fost pregatit un itinerariu prin frumosul oras. Las pozele sa vorbeasca. O fac mult mai bine decat mine! 2 3 5 6 9 10 12 14 bordeaux 16 bordeaux 17 bordeaux 18 bordeaux 19 bordeaux 23 bordeaux 24 bordeaux 26 bordeaux 29 bordeaux 33

Doar o parte din pozele facute, doar o parte din locurile vazute prin ochii mei, prin telefonul meu, prin filtrele folosite de mine :).

E chiar ciudat cat de frumos este Bordeaux. Un mix de calm si agitatie, de poezie si realism. Un mix ciudat de vechi si nou, tineri si batrani.

Despre proiect am mai scris aici si aici.

Siii cea mai buna veste este ca puteti sa castigati si voi o excursie de genul. Eu spun ca merita, ca e fun si ca e palpitant sa nu ai idee unde pleci si sa primesti detaliile cu o zi inainte :). Click aici pentru concurs.

Povestea continua iar acest articol este scris de pe un superb Samsung Notebook seria 9. Daca nu va e cu suparare puteti arunca si un ochi pe pagina de Facebook Samsung Romania.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.