• Menu
  • Menu

Uuuups eroare! Chiar si cei mai buni calatori gresesc

Chiar daca esti un calator inrait sau daca esti la prima excursie, fiecare aventura de genul – imi permit sa ii spun aventura, da? – o sa aiba si ceva parti negative.

Culese de pana acum:

  • Nu te-ai asigurat ca gasca este compacta, ati inceput sa va certati, nervi si suparare de aiurea in loc sa te bucuri de momente. Lucrurile acestea apar inevitabil. Sfatul meu: nu pleca la drum cu asteptari prea mari de la oamenii din jurul tau. Poate ca iti sunt prieteni buni, poate ii cunosti de o viata, poate va place sa jucati boltz impreuna, insa asta nu inseamna ca va potriviti si la tot ceea ce inseamna calatorie.

965690_506839999383329_2110121800_o

  • In aceasi nota poate nu sunteti in cea mai buna pasa a voastra si se poate intampla sa apara diverse divergente in grup (chiar daca ati mai fost plecati impreuna). Incercati as va pastrati calmul, sa fiti cat se poate de relaxati si sa nu luati lucrurile personal.
  • Se strica masina inchiriata, nu vreti sa platiti service-ul, pana la urma ajungeti sa platiti mai mult. Nu va panicati, peste scurt timp o sa radeti de intamplare. – poveste adevarata intamplata in Grecia :).
  • Poate cea mai urata: va certati in vacanta cuplu fiind… Asta o sa distruga cu totul armonia grupului, nu are sens sa mai spun nimic despre armonia voastra. In afara de asteptati si voi si pastrati nervii pana acasa – nu am alt sfat! These things suck!
  • Daca ratati zborul – asta e nasol de tot! Nu pot decat sa va tin pumnii – sper ca mai aveti bani pentru altul. Asta nu mi s-a intamplat dar am fost super aproape de a rata unul. Alergatura pana la aeroport si pana la aeroport si la check-in a fost una de neuitat. Am platit amenzi pana la aeroport, nici macar nu mai conta. Nu vedeam in fata ochilor decat poarta de imbarcare si probabil ca eram capabila sa trec si pe modul supersonic doar doar sa prind avionul. Acum puteti sa va imaginati o nebuna care alerga cu multe pungi pline cu Skittles (pe vremea aia inca nu erau in Romania). Pana la urma am avut noroc, avionul a avut intarziere 2 ore si ne-au primit la checkin… a durat doar foarte mult de la ultima pana la urmatoarea tigara – pentru un fumator surescitat a fost crunt!

P1010694

  • Accident de masina pe drum. Din fericire cazul a fost unul pot spune norocos – am lasat masina avariata acasa, am luat alta masina, pe aici ti-e drumul. Nimeni nu a fost ranit, lucrurile s-au rezolvat.

accident bulgaria 2

  • Nu ai un dictionar la tine si nu reusesti sa te intelegi cu nimeni – pentru cazul asta rabdare si tutun: o sa apara cineva pana la urma care sa te ajute!
  • Despre indigestii in calatorie nici nu are sens sa incep sa povestesc! Toata lumea a avut parte de ea… nu exista sfaturi! Fiecare se recupereaza cum poate. In cazul colegilor de camera – scapa cine poate :).

24157_331708171705_8201663_n

 

Ce mai adaugam pe lista? Povesti sigur mai sunt dar va mai las si pe voi sa povestiti!

Povestea continua iar acest articol este scris de pe un superb Samsung Notebook seria 9. Daca nu va e cu suparare puteti arunca si un ochi pe pagina de Facebook Samsung Romania.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.