• Menu
  • Menu

Tippi of Africa

My name is Tippi. I am African and I was born 10 years ago in Namibia. People who ask me “ Tippi ? Like an indian teepee ? ”, should open their dictionary : mine is spelt with a double P. My parents named me after the american actress Tippi Hendren. She used to play in “ the Birds ”, a frightening Alfred Hitchcock movie.

Asta gasesti scris daca accesezi website-ul ei. Unul vechi, este adevarat. Tippi este un fel de Mowgli real. Acum are 23 de ani. Atunci cand era mica prietenii ei cei mai buni erau elefantii, serpii si alte vietuitoare ale salbaticiei.

Este nascuta pe data de 4 iunie 1990. A crescut cu animalele. Le-a iubit, le iubeste si probabil o sa le iubeasca mereu!

africa 2 africa 7 africa 8 africa 9 Africa 12 africa 1

 

Parintii ei sunt fotografi si nu au ezitat sa o surprinda in aceste ipostaze minunate alaturi de toate animalele naturii.

Ea nu prea cunoaste limitele pe care ni le setam noi azi: trezirea, mergi la munca, munceste pana capiezi, pleaca acasa, dormi, repeta! Ea duce o viata libera…

 Tippi of africa 18 Tippi of africa 17 Tippi of africa 16 Tippi of africa 15 Tippi of africa 10

Cred eu ca ea intelege iubirea cel mai bine pentru ca a crescut in sanul ei.

Tippi are si o carte si un cont de Facebook! O vreau – vartea si nu doar pe ea. Vreau viata ei, viata fetitei libere! Tippi esti minunata!

Povestea continua iar acest articol este scris de pe un superb Samsung Notebook seria 9. Daca nu va e cu suparare puteti arunca si un ochi pe pagina de Facebook Samsung Romania.

Surse foto: Bored panda si Xihalife.com

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.