• Menu
  • Menu

Cele mai populare articole din 2013

Toata lumea si-a facut cate o recapitulare, un wishlist, pare ca toata lumea are planuri. Va anunt din start ca nu am! Sau ca le tin secrete. Nu veti afla niciodata :).

Pot insa sa va spun ce v-a placut cel mai mult sa cititi pe Lipa-Lipa :).

1. Vederi din Asia – sa stiti ca mai am vederi, chiar de dat! Nu va cer nimic. Doar mesaj pe Facebook sau mail cu numele si adresa la care sa o trimit!

2. Am plecat din Bucuresti spre Istanbul si ceva nu a mers bine pe drum iar eu am povestit asta destul de dragut in poze :). Da, articolul acesta mi-a placut si mie :)).

3. Despre cum trebuie sa mergeti in weekenduri in Romania. Daca tot v-a placut articolul astept sa imi spuneti ca ati fost si unde ati fost! P.s. – la Lacul Sfanta Ana iarna te poti da cu sania pe lac, poti sa cobori si sa urci cu sania trasa de masina. E fain, fun si ieftin! Nu ratati!

4. Am strans impreuna sfaturi despre cum sa calatoresti ieftin. Cel mai bun sfat pare ca vine de la Codrut: Campervan – Asta rezolva cazarea, masa, si transportul. Plus ca pot opri unde vreau, cat vreau si nu sunt legat de oferte, anotimp, sezon, etc. Desi avionul poate fi mai ieftin pentru a ajunge dintr-un loc in altul, pierzi efectiv tot traseul pana ajungi la locatia finala. Si e pacat, de multe ori mi-a placut mai mult drumul pana undeva decat locatia respectiva.Dar, fiecare cu placerea lui. Mie imi place foarte mult si drumul pana “acolo”. Si pe dincolo, lumea merge foarte des in vacante cu rulota sau campervan-ul. Si se plimba cu lunile pentru ca salveaza banii de cazare si mancat la restaurant. Astea sunt cele mai mari cheltuieli in vacanta.

5. Articolul asta este din 2014 dar este intre cele mai populare articole si da, imi place si mie mult. Calatoriti singuri pentru ca va ajuta in multe moduri!

6. Articolul despre Faro si Lisabona. Cel in care anuntam plecarea! Din pacate am ratat multe din lucrurile recomandate asa ca ma intorc pe acolo!

Si gata! Va las doar cu cele mai populare 6 articole!

Tu ai avut un articol preferat?

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.