• Menu
  • Menu

Fantezie de călătorie. Pe unde ai pleca și mâine?

Să spunem că timpul, banii sau responsabilitățile nu ar fi o problemă. Unde ai alege să pleci mâine? Azi plănuim o fantezie de călătorie. Ca să ne mai relaxăm de la frig și tot traficul ăsta înainte de sărbători.

Mă gândeam că fiecare dintre noi are câte un vis măreț. Unii vor să ajungă în Japonia, alții să exploreze Africa, unii dintre voi poate își doresc să facă un tur al celor mai importante muzee din Europa.

Suntem curioși să aflăm de la voi pe unde ai alege să călătorești? Și ce ai face? Să se noteze că suntem într-o utopie, copiii se descurcă singuri, conturile dau pe afară de bani și puteți pleca de acasă și de la muncă oricât, oricât vreți voi. Până la urmă e gratis să visezi. Practic azi vă invităm să visați alături de noi.

În scenariul ăsta trebuie să vă gândiți totuși la o perioadă de timp anume, adică e obligatoriu să vă întoarceți acasă la un moment dat.

Eu daca m-aș trezi mâine în această utopie în care actele s-au rezolvat singure, conturile au crescut peste noapte ca aluatul lăsat la dospit, cred c-aș pleca spre Noua Zeelandă. Acolo evident ne-am cumpăra mașină și am pleca la explorat cu lunile. Să spunem 7-8 luni.

Am sta în mare parte în autorulotă și am parca în cele mai scenice peisaje. Cu dormit sub stele și clar de lună și trezit în vârf de munte. La câteva zile am căuta cazări simpatice. Nu neapărat hoteluri de lux. Ci locuri speciale, cu poveste.

Aș face bungee jumping în câteva locuri, aș vrea să stăm la o bere cu tipul de la How to Dad, aș vrea să dormim într-o casă de hobbit, chiar dacă nu am văzut filmele și nu sunt fană a lor. Aș vrea să descopăr cultura maori și să facem cât mai multe drumeții în natură. Asta ar fi simplu, doar e Noua Zeelandă.

Tu ce ai alege în această fantezie de călătorie? Unde ai merge și pentru cât timp?

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

6 comments