• Menu
  • Menu

Un brand care imi e simpatic: Autoboca

V-am povestit acum fix o luna (ptiu repede mai trece timpul) ca am plecat la drum din Bucuresti pana la Piatra cu o masina de la Autoboca si va spun cu toata sinceritatea ca mi-a placut de ei de la prima intalnire.

In primul rand baietii care mi-au mutat masina la un moment dat mi-au oferit ceva consultanta cu privire la ce poa’ sa trancane ca un tractor la ea (da, de vreo doua luni sau mai bine, la mine timpul este foarte relativ, imi tot trancane chestii pe la masina). Mai apoi imi place mult ce spun ei aici:

În loc de pâine şi sare, îţi ieşim în întâmpinare cu tradiţionala voie bună ca să-ţi ostoim un pic dorul de România autentică. 

Si chiar asa este! Masinile lor chiar sunt de bun venit! Si de bun venit si de plimbare! Si si mai draguta si simpatica este onestitatea cu care se prezinta la ei pe site:

Ne tragem din Bucovina, mai exact din Rădăuţi, locul unde AutoBoca Rent a car a luat naştere în anul 2008.

Încă de pe atunci, ne doream un serviciu de închiriere auto onest şi de încredere: fusesem în postura de clienţi dezamăgiţi, ştiam ce lipseşte şi ce trebuie îmbunătăţit în acest proces şi voiam să aducem un plus de valoare.

Şi uite aşa, am înfiinţat o companie 100% cu capital românesc care, înainte de a se gândi la profit, se gândeşte la nevoile celor care-i trec pragul.

Cu timpul, prietenii şi cunoştinţele (primii noştri clienţi), ne-au cerut tot mai multe maşini, aşa că treptat am mărit flota şi prezenţa în ţară, ajungând astăzi la 13 locaţii AutoBoca, pe întreg teritoriul României.

Cand ne-am plimbat noi #priNeamt fetele reprezentante si-au pastrat promisiunea si portul! Adica au purtat mandre ia chiar daca afara era putiiintel cam frig!

autoboca

Astfel urca puternic in topul brandurilor mele romanesti preferate. Pentru ca au o comunicare draguta, constanta si pentru ca isi respecta promisiunile.

Intentionez peste vreo doua saptamani sa le fiu si client! Pana una alta, daca ajungeti in tara si nu stiti de unde sa inchiriati masina sau daca sunteti ca mine: aveti masina dar troncane si nu iesiti cu ea din Bucuresti pana ce nu o rezolvati, va trimit cu drag la ei!

Va povestesc si cum a fost ca si client in viitor!

Povestea continua iar acest articol este scris de pe un superb Samsung Notebook seria 9. Daca nu va e cu suparare puteti arunca si un ochi pe pagina de Facebook Samsung Romania.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comment