• Menu
 • Menu

Conferinta la Roma de lansare a cardului Bancpost MasterCard World

Dupa cum stiti vineri am fost pana la Roma pentru o cafea :). Programul a fost unul de armata. Trezirea la 3:30, la 4:40 eram la Piata Presei, checkin la aeroport pe la 5, vizitat lounge-ul si cafeaua binemeritata.

business lounge aeroport otopeni

Mbun. Ajungi la Roma am mers direct la hotelul la care s-a tinut conferinta de presa cu privire la noul produs lansat. Bancpost Marstercard world. Un card de credit foarte avantajos pentru calatori si calatorii.

Despre card

Cu noul card de credit WIZZ Bancpost poţi zbura în călătorii mai des şi mai ieftin. Tot ce cumperi cu el se transformă în puncte cu care poţi achiziţiona zboruri şi alte servicii pe wizzair.com.

Cum aplicati?

Trebuie sa aveti intre 23-65 de ani si venituri peste 500 de lei pe luna si minim trei luni vechime si / sau contact pe perioada nedeterminata. Pentru a aplica trebuie sa aveti o adeverinta de venit semnata si stampilata. Cel mai bine aruncati o privire pe site pentru conditii. Ideea este ca pentru acest card de credit nu trebuie sa aveti si un cont…

Ce beneficii aveti?

 • Puncte pe card = echivalentul în lei în contul WIZZ, prin programul de loialitate SHOP&Travel;
 • WIZZ Discount Club gratuit: reducere garantată de 45 lei pe fiecare segment de zbor WIZZ Air. Detalii complete despre WIZZ Discount Club se găsesc pe wizzair.com;
 • 2.500 puncte BONUS cadou anual: bonus la prima achiziţie de pe wizzair.com, în fiecare an;
 • Reduceri de până la 25% la comercianţii parteneri prin programul MasterCard® Elite;
 • Acces gratuit nelimitat la MasterCard Business Lounge din Aeroportul Henri Coandă (Otopeni);
 • Servicul Alerte SMS: alertă gratuită prin SMS pentru orice plată cu cardul mai mare de 100 Lei;
 • Extras de cont electronic trimis lunar prin e-mail şi un minim de plată lunar de doar 3,5% din sumele folosite;
 • O resursă de bani mereu la dispoziţie, pentru cumpărături în magazine sau online, de până la 3 salarii;
 • Rate fără dobândă în peste 2.000 de magazine;
 • Comision 0% la plata cu cardul, la emitere şi până la 55 de zile perioada de graţie pentru fiecare achiziţie realizată cu cardul;
 • Modalităţi variate de rambursare: depunere de numerar non-stop la orice Expres de Plăţi Bancpost, direct debit din contul tău curent deschis la Bancpost, transfer bancar din orice cont curent deschis la orice bancă.

wizz-bancpost-2 Card WIZZ Bancpost_jpeg wizz-bancpost-1

Va povestesc despre el nu doar pentru ca „asa trebuie” ci deoarece eu voi aplica. Mi se pare o combinatie buna. Oricum fac si facem cumaparaturi. Pot face cumparaturi cu acest card, adun puncte, platesc sumele datorate la timp (pentru a pastra comision zero) si profit la maxim de toate cele aferente :).

In articolul urmator va povestesc despre Roma. Nu stiu cum se face dar eu nu reusisem sa ajung dar da! Clar fac o vizita curand. In primavara sau toamna de preferat… cand nu sunt atat de multi turisti! Ce a fost si mai dragut este ca in cele doar doua ore de vizitat am avut si ghid. Un tip dragut si funny care ne-a spus povesti pe care le-am si retinut :).

Povestea continua iar acest articol este scris de pe un superb Samsung Notebook seria 9. Daca nu va e cu suparare puteti arunca si un ochi pe pagina de Facebook Samsung Romania.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 comments