• Menu
  • Menu

Praga orasul romantic dar vesel

Sa intram in atmosfera de luna indragostitilor – cu toate ca nu cred in sarbatorile acestea. Si cum putem intra in atmosfera? Vorbind despre finalul excursiei mele #cutrenul prin Europa.

Si da, revin la Praga pentru ca inca mai am multe poze faine pentru voi si nu, nu am de gand sa le pastrez doar pentru mine.

Baieti de ce sa aduceti fetele aici? Pentru ca este romantic. Apa, raze reflectate in apa, stradute inguste, istorie, turle si locuri de unde sa vezi orasul de sus, atmosfera siiiiiiiiiiiii bere buna si ieftina! 😉

Praga 6

 

Praga 1 Praga 3 Praga 4

Cat ea se relaxeaza, se simte bine, se topeste de incantare ca sunteti simpatici si romantici si atenti, voi puteti sa va bucurati de bere, mai ales pentru ca cehii sunt cei mai mari consumatori deci, they should know beer! 🙂

Ea se poate bucura de cafele si cocktailuri dragute, de cuba libre, shakeuri si altele cat voi o plimbati frumos de manuta prin oras si din cand in cand va mai opriti pentru odihna, timp de calitate petrecut impreuna pe retelele de socializare si studiat alti turisti :).

Praga 10 Praga 8

Si pana la urma ce e asa frumos la Praga? Lumina orasului, cum lucrurile „se leaga”, sentimentul pe care il emana orasul, strazile si oamenii din el. Orasul ceasurilor unde timpul se scurge la fel dar contorizat mai bine.

Praga 19 Praga 12 Praga 14 Praga 16

 

Un oras plin de lumina si de culori unde poti atinge razele de soare… si e soare chiar si la sfarsit de Decembrie, de Craciun!

Praga 22 Praga 23 Praga 25 Praga 26

 

Cum sa nu iti placa Praga si mai ales de ce? Sunt tare curioasa sa stiu! 🙂 Pentru ca, asa cum sunt toate orasele turistice, gasiti supa scumpa, supa ieftina, depinde cat sunteti dispusi sa mergeti. Gasiti localuri foarte turistice si comerciale dar care reusesc totusi sa pastreze un farmec aparte. De exemplu aceasta cafenea unde m-au intrebat din ce tara sunt si mi-au pus steagul Romaniei pe masa si unde, in interior, peretii erau decorati cu diverse semnaturi si inscriptii.

Mi se pare tare ca un restaurant te lasa sa faci ceva ce ai fost invatat deja de cand erai mic ca nu ai voie: scrisul pe pereti. Era fun sa mazgalesti chestii intr-un colt de perete, in spatele canapelei, sa nu vada mama sa te certe iar. Nu aveai talent la desen si nu ai nici acum dar mai desenezi ocazional: ba o banca in liceu, poate un colt de bara in atuobuz. Si daca nu o faci sigur iti doresti sa o faci. Pentru ca scrisul pe pereti e fun! 🙂

Praga 29 Praga 27 Praga 28

Si dupa ce ati baut multa bere si ati scris peretii prin Praga puteti merge fie intr-un ice pub, fie intr-un reggae pub, va puteti plimba agale pe malul Vltavei, puteti bea si mai multa bere sau puteti pur si simplu sa va bucurati de atmosfera si de faptul ca sunteti impreuna, aici, acum!

Praga 32 Praga 35 Praga 31

Doar niste sugestii! 🙂 Dupa ce ajungeti prin Praga sa-mi spuneti daca a fost bine!

Povestea continua iar acest articol este scris de pe un superb Samsung Notebook seria 9. Daca nu va e cu suparare puteti arunca si un ochi pe pagina de Facebook Samsung Romania.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.