• Menu
  • Menu

Documentar despre India

Am tot spus (unu si doi) si o sa o mai spun de multe ori. Imi doresc foarte mult sa vizitez India cu toate ca probabil aspectele negative sunt probabil mai multe si mai complexe decat cele pozitive. Cu toate acestea totul mi se pare extrem de atractiv si interesant si nu vreau sa judec dupa niste impresii ale altora. Prefer sa ma conving eu ca nu imi place / nu mi-ar placea India decat sa am o preconceptie.

De ce vreau sa ajung in India?

  • Pentru ca este a 7-a din punct de vedere intindere si totusi pe numarul 2 ca si numar de locuitori.
  • Pentru ca este leaganul religiei hinduse iar cel putin din cate stiu eu aceasta religie nu este de sine statatoare ci mai mult o colectie de mai multe religii ce s-au unificat.
  • Pentru ca este tara piperului si a mancarii condimentate
  • Pentru ca este tara contrastelor
  • Pentru ca sunt sigura ca o sa imi placa. O sa imi placa si o sa urasc multe momente, o sa ma fascineze si o sa ma oripileze deopotriva. O sa fie ca un rollercoaster emotional si spiritual si aceasta plecare in India o vad mai mult ca pe o eliberare, ca pe o cautare si o regasire.

As vrea sa am suficient curaj incat sa merg singura in India sau macar cu cineva care isi doreste sa mearga la fel de mult ca mine. Vreau sa iubesc si sa urasc la maxim fiecare moment. Este probabil – sau cel putin in conceptia mea – tara care are foarta sa iti ofere cele mai multe senzatii pe metru patrat. Probabil densitatea senzatiilor este egala cu numarul de locuitori.

Va las cu un documentar despre India descoperit ieri. Enjoy India!

Varanasi, India: „Beyond” from Cale Glendening on Vimeo.

Si va mai invit sa vedeti si o galerie de poze aici.

Povestea continua iar acest articol este scris de pe un superb Samsung Notebook seria 9. Daca nu va e cu suparare puteti arunca si un ochi pe pagina de Facebook Samsung Romania.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comment