• Menu
  • Menu

Raluca Feher a scris „America dezgolita de la brau in jos” eu astept cu nerabdare sa citesc

Nu stiu cum s-a intamplat, cine mi-a dat invite la eveniment, cum am ajuns oare in pagina evenimentului de lansare a cartii „America dezgolita de la brau in jos”. Stiu doar ca titlul m-a prins si am spus instant: vreau sa merg apoi am postat invitatia pe unul din grupurile de travel in care activez. Ma entuziasmasem. Nu vazusem nici macar o poza a autoarei, nu imi era clar despre ce era vorba dar aveam un vibe de zile mari.

Apoi am aflat ca lucreaza in agentie si mi-am amintit iar ca industria asta „ne strica”. Ne face sa ne luam lumea in cap, uneori ne place, alteori ne omoara copilul din noi si plecam sa ne cautam pe noi prin lume, curiosi in fapt de cum sunt alti oameni care nu lucreaza in domeniu, nu si-au tocit neuroni in prezentari si concepte in care uneori cred, alteori nu.

M-am dus la lansare singura, nu am tras oameni dupa mine, nu am insistat. Am vrut sa merg pentru ca eu imi doream asta fie ca erau oameni cunoscuti acolo fie ca nu.

Am ajuns acasa, mi-am pus un pahar cu ceva alcool apoi m-am apucat sa scriu acest articol. Am varsat licoarea magica pe proaspata carte achizitionata (cu autograf). M-am speriat prima data apoi mi-am dat seama ca din cele 30-40 de minute in care am vazut-o pe Raluca am putut deduce ca intelege ca fiecare lucru are o poveste. Acum, „America dezgolita de la brau in jos” este si udata :).

Raluca este copywriter, nu ca as crede ca asta spune atat de multe lucruri despre ea. Este un om sensibil probabil, un om sincer, determinat, un om care se cauta, un om curios care vrea sa stie mai mult decat ce i se ofera. Si am mai vazut sigur ca este un om destept, plin de emotii si tenacitate.

Asta mi-a spus ea despre ea in seara asta fara sa imi spuna mie personal nimic.

Cartea scrisa de ea nu este doar una de calatorie ci asa cum este scris si pe coperta si cum a subliniat ea insasi este o carte cu si despre oameni.

Cartea o gasiti in mai toate librariile online si este doar un preambul a ce urmeaza pentru ca mai are de povestit foarte multe lucruri!

Un interviu care sa va faca sa cumparati si sa cititi cartea gasiti aici. Pe Raluca o gasiti si aici 

Pe mine stilul m-a prins de la prima pagina! Va las, am de citti!

feher-copertile-1-full

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.