• Menu
  • Menu

Romania prin ochii unui editor Lonely Planet

Mark Baker, unul dintre autorii ghidurilor Lonely Planet s-a plimbat recent prin Romania (Iunie si Iulie 2014), intr-o calatorie de cercetare.

Ce a vazut / gasit / pozat / sortat el din pozele facute? O selectie mai jos:

mark Baker Lonely planet Romania  8 mark Baker Lonely planet Romania 1

mark Baker Lonely planet Romania 2 mark Baker Lonely planet Romania 3 mark Baker Lonely planet Romania 4 mark Baker Lonely planet Romania 5 mark Baker Lonely planet Romania 6 mark Baker Lonely planet Romania 7 mark Baker Lonely planet Romania 9 mark Baker Lonely planet Romania 10 mark Baker Lonely planet Romania 11 mark Baker Lonely planet Romania 12

 

De ce va arat asta? Mi se pare ca din ce in ce mai mult si mai des Romania este „pe harta”. As vrea sa pot / sa putem sa promovam cat mai mult Romania turistilor, sa nu o stricam. Turistii vin aici pentru experienta autentica, pentru mancare, pentru localnici, castele, peisaje, capite de fan! Nu ar fi minunat daca am integra toate astea intr-un peisaj curat, ingrijit, un peisaj care sa arate ca si cum ar fi respectat?

Toate pozele sunt de pe pagina lui de Facebook.

Povestea continua weekendul acesta cu mine, tot prin Romania!

Ma asteapta un weekend plin si frumos! Voi ajunge la Criț, voi lua masa in curti sasesti, voi vizita una dintre casele Printului Charles, o localnica de 92 de ani o sa imi povesteasca despre istoria locului, o sa poposesc pe la Sighisoara o noapte si inainte de a ma intoarce acasa o sa ajung si pe la cetatea Rupea. Sunt foarte curiosa cum mai arata acum. In 2011 era asa.

Tu ce faci in Weekend?

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments