• Menu
  • Menu

Rock in Rio 2015? Dap! Cu #pepsichallenge

Cei de la Pepsi m-au provocat să îndeplinesc tot felul de task-uri și provocări vara asta. Unele au fost mai grele, altele mai simple.

O parte din provocări din #pepsichallenge

duckface challenge. Eram pe coclauri în Sri Lanka și am mers vreo 2 sate și un oraș pentru un Pepsi dar m-am ambitionat sa imi duc la capăt provocarea.
– check in – eu am ales sa dau check in din rapita 🙂

– am facut împreună și un playlist de călătorie
– am alergat internetul în căutare de indicii pentru Treasure Hunt

Și am ajuns la provocarea finală, cea care ține până pe 7 iulie și pentru care mi-am adunat mult curaj. De ce? Pentru că nu sunt cea mai relaxată în fața camerei, nu am nici voce iar provocarea este lipsync.

Ce a ieșit? Vedeți mai jos. Eu sper acest filmuleț să îmi aducă marele premiu – o excursie de două persoane la Rock în Rio. Cred că se vede că spre deosebire de check in-ul din rapiță unde nu eram cea mai relaxată aici am depus mai mult efort (și am tras și mult mai multe duble. Ba în weekend în mașină, ba prin leagăne).

Dacă ai mai mult talent poți alege să faci karaoke. Oricum, pentru un premiu de genul merită investit puțin efort. Înscrierile țin până pe 7 iulie după cum spuneam. Mai multe detalii aici.
Băi, să nu îmi șutiți marele premiu!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.