• Menu
  • Menu

Mergi la mare cu un tren CFR altfel – locomotiva HORA

CFR nu se oprește din a mă surprinde foarte plăcut. Acum ceva vreme am descoperit trenurile cu care faci 2 ore până în Constanța, acum am aflat că au decorat un tren cu motive românești! Wow, asta e chiar cool!

La proiectul Locomotiva Hora s-a lucrat împreună cu artistul Carmen Nistor. Pe site-ul CFR am găsit și comunicatul de presă cu privire la aceasta noutate.

Locomotiva Hora, botezată astfel de artistul vizual Carmen Nistor datorită motivelor transpuse de pe costumele populare românești pe exteriorul locomotivei electrice, este rezultatul colaborării dintre CFR Călători, operatorul național de tansport feroviar călători, Policolor, cel mai longeviv brand românesc de lacuri și vopsele și Carmen Nistor, artist vizual, pasionat de transpunerea culorilor și motivelor românești pe suprafețe neconvenționale.

Mai mult, vom avea ocazia sa ne tot bucurăm de astfel de trenuri

Locomotiva HORA va străbate traseul București-Constanța până la 15 septembrie cu ”Trenurile Soarelui”, iar din toamnă aceasta va ajunge și în alte puncte turistice din România, promovând în continuare simbolurile tradiționale.
 
Trenurile Soarelui este programul estival de transport al CFR Călători care a început la 12 iunie și se va încheia la 15 septembrie a.c. În primele două săptămâni de la startul progamului, acestea au transportatzilnic peste 18.500 pasageri.

Poze de aici 

CFR Calatori - locomotiva HORA 2

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.