Oferte, Travel Stuff

Zboruri noi din martie 2016 de la Wizz Air – Glasgow, Hamburg și Munchen

Reading Time: 2 minutes

Azi nu avem o promoție (dar sigur o să urmeze curâd una) însă avem o veste bună! Și mai multe rute de la Wizz Air.

Eu aș profita de aceste rute noi deschise pentru a ajunge la aurora boreală (ca destinație finală), dar voi căuta și voi investiga situația și conexiunile posibile până acolo. Ca și idee București – Hamburg apoi Hamburg – Norvegia, poate chiar niște trenuri și o excursie mai lungă prin Norvegia!

Revenind, să vedem care sunt noutățile și programul de zbor posibil.

Spre Munchen se zboară din Cluj începând cu 28 martie 2016 și vor fi disponibile două zboruri pe săptămână, luni și vineri!

Spre Hamburg și Glasgow se zboară din București începând cu 20 și 21 mai 2016. București – Hamburg două curse pe săptămână, luni și vineri. București – Glasgow tot două curse, marți și sâmbătă!

S-au pus deja în vânzare bilete pentru noile destinații iar prețurile pornesc de la 130 de lei.

rute-noi-wizz-air


Revenind la aurora boreală, am căutat puțin pe net (nu foarte în detaliu), zboruri Hamburg – Norvegia. Rezultatele sună bine!

Repet, sunt la prima mână, fără o simulare concretă!

Screen-shot-2015-09-09-at-5.52.25-PM

 

 

Sharing:

About The Author: Simona

I like to challenge what I think I know! I like to travel for the challenge! I travel because it makes sense. I travel because this is life for me!

1 Comments

  1. Tare! Multumesc frumos pentru informatie! Chiar aveam drum spre Hamburg si nu prea stiam cum sa ajung. O sa ma uit pe site-ul wizz sa vad cat costa biletele!

Your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *