• Menu
  • Menu

Ofertă Peru: București – Amsterdam – Lima – dus – întors sub 400 de euro

Update ofertă Peru 8.12.2015 – Mi-a fost semnalat bine că în momentul de față, combinația de zboruri are o escală în Miami și că este necesară viza de tranzit pentru America! Prețul biletelor Amsterdam – Lima este 283 de euro și este mai lung zborul de întoarcere.

ofertă Peru

Am făcut o nouă simulare și pentru zborurile București – Amsterdam, dar cu mai multe zile de stat la întoarcere (mai ales după zborul de 32 de ore din Lima (care nu o să vă omoare neapărat). Prețul tot 465 de lei este! Link-ul aici.

bucuresti - amsterdam

 

Pentru Amsterdam găsești un articol despre buget și alte câteva tips & tricks aici, despre cât de frumoase sunt orașele din zonă poți să citești aici.


 

Cei de la Secret Flying au anunțat mai devreme o eroare de ofertă – Amsterdam – Lima. Cum prețul mi se părea destul de bun, chiar și cu prețurile uneori ridicate spre Amsterdam, m-am gândit să verific pentru voi oricum.

Așadar, în perioada 21 mai – 2 iunie, zborul dus – întors spre Amsterdam costă puțin peste 100 de euro! Ceea ce oricum e super preț pentru Amsterdam, zbor cu Alitalia!

100 de euro dus-intors Alitalia

Dacă vrei să stai mai mult de o zi în Amterdam, cred că e o perioadă foarte bună să o faci! Așa că poți să îți iei biletul cu mai multe zile de escală!

Apoi, verificat, ajungi în Lima cu 285 de euro. Link de rezervare aici.

Screen shot 2015-12-07 at 6.47.32 PM

Thank you secret flying for your tip!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 comments