• Menu
  • Menu

Citat de călătorie pentru un weekend bun (10)

If your dreams don’t scare you, they are not big enough!

Este un clișeu, dar se aplică foarte bine! V-am spus că eram foarte foarte speriată înainte de a pleca în această aventură (citești despre asta aici), o aventură despre care noi spunem că este viața noastră și pe care sperăm să o putem transforma într-un mod de viață alternativ și sustenabil!

Am fost speriată, am visat, am lucrat pentru visul nostru! Încă lucrăm și depindem de internet pentru a ne putea duce visul la bun sfărșit!

Am avut parte și de aventuri de când am plecat de acasă și până acum. Rom vărsat pe pașapoartele noastre, eu mi-am lovit (în repetate rânduri) un deget de la picior de pietre și o zi jumătate am mers cu greu. Accidente simple, lejere, deseori stupide sau din neatenție! Dar totul merită și nimic, NIMIC, nu poate să ne răpească bucuria visului început cu ochii deschiși!

Unde o să ne ducă drumul? Unde o să ne poarte viața? Nu știm nici noi, așa cum nimeni nu prea știe. Suntem deschiși ideilor, oportunităților, riscurilor și deopotrivă împlinirilor!

Visează, iubește, călătorește! Fă ce simți și cum simți! Dacă dorințele tale nu te sperie, nu sunt suficient de mari! Tu îți dai voie să visezi?

Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-EYVJ26KTP3