• Menu
  • Menu

Citat de călătorie pentru un week-end bun (11)

V-am servit ultimul citat de călătorie direct pe Facebook, iar de atunci am uitat puțin de rubrica asta. De ce? În principiu datorită stilului nou de viață. Și tot despre asta e vorba și in vorbele de duh de azi!

Un citat spune așa – ” a good life means to assume nothing, do more, need less, smile often, dream big, realize how blessed you are!”

Comparând viata „veche” cu „noua viață” realizez că am si am avut o cârcă de noroc pe toată durata ei (bipolara sau nu, tot o viata am).  Cu sau fără călătorii sunt un om foarte norocos pentru toate lucrurile rele care se puteau întâmpla, care mi se puteau întâmpla, dar m-au ocolit.

La pachet cu toate relele și bunele care m-au adus până aici!

Pentru o viață care să meargă pe lungul drum spre zen cred că toți avem nevoie de „meaning” pentru ceea ce facem. Iar atunci când lucrurile pe care le faci și înseamnă ceva pentru tine ai tendința de a face mai mult și de a avea nevoie de mai puțin.

De câte ori nu te-ai lăsat prins în vreo activitate ore în șir, fără să simți că a trecut timpul, fără să simți nevoia și de altceva, activitate care la final să te și bucure? Când ai făcut ultima oară asta? Sa te pierzi intr-o activitate?

Intr-o lume, o planetă si un Univers aparent fără sens, se pare că omul de asta are nevoie totuși cel mai mult! De sens!

Așadar, dă sens vieții tale așa cum te pricepi mai bine, prin lucrurile care te bucura si consumă deopotrivă!

Găsește sens în viața ta, orice ar însemna asta pentru tine! Care-i sensul pentru mine? Îl tot rezum de când am pornit blogul ăsta: Travel & love, love to travel! 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.