• Menu
  • Menu

Ofertă Milano Filipine cu 339 de euro dus-întors (septembrie-decembrie 2016)

Ofertă Milano Filipine cu 335 de euro! Știu că v-am înebunit deja cu Filipine și mai știu că sunteți mulți care aveți un vis de îndeplinit mergând aici! Așa că ochii mari și fiți atenți! Oferta e valabilă în perioada septembrie-decembrie 2016.

Vă recomand să mergeți în decembrie. O să fie în plin sezon, dar e și vremea cea mai bună! Nici în Septembrie-Octombrie-Noiembrie nu e rău. Pâna la urmă vă descurcați voi cu data, important e să prindeți bilete!

Se zboară cu Qatar și aveți o singură escală, în Doha. Pentru a rezerva trebuie să mergeți pe Momondo.be, selectați Malpensa – Angeles și vă jucați cu perioadele în care ați vrea să călătoriți și vedeți că sunt prețurile mai mici.

Am făcut o simulare pentru perioada 28 noiembrie – 8 decembrie și una pentru octombrie.

Ofertă Milano Filipine_1280x502

Ofertă Milano Filipine 2_1280x598

oferta milano filipine 5_1280x542

Până în Milano găsiți cu siguranță bilete ieftine, vedeți doar să vă încadrați și pentru schimbările de aeroport. Zborul spre Filipine este de pe aeroportul Malpensa!

Eu în Filipine am mers doar în Palawan, dar am multe multe insule și locuri de bifat în țara asta! După ce îți iei biletele, dacă ai nevoie de ajutor, o să încerc să te ajut cu drag!

Spoooor! FUGI! Filipine, până în 400 de euro dus-întors iar din Milano zbori cu Qatar!

Update – din Clark (nu se zboară în Manila), găsești aici o listă cu companiile aeriene care operează acolo ca să îți fie mai ușor să te orientezi spre alte destinații interne. Atât AirAsia cât și Cebu Pacific sunt low cost, un zbor intern ar trebui să fie maxim 30 de euro, sau pe acolo!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.