• Menu
  • Menu

Vlog de călătorie – cu trenul în Myanamar #calatoriinecenzurate

Cu trenul în Myanmar – vlog de călătorie, acum și cu subtitrări în engleză! Dacă îți place nu uita să îi dai un share și să folosești hashtag-ul #calatoriinecenzurate.

Vreți să vedeți încă un episod video din aventura noastră? Vreți! Am plecat cu trenul din Pyin OO Lwin spre Hsipaw, unul dintre cele mai spectaculoase și fotogenice trasee cu trenul din Myanmar!

Pentru asta ne-am trezit foarte de dimineață, plănuiam să mai stăm o zi în Pyin OO Lwin, dar pentru că ploua și nu puteam face mare lucru am ales să plecăm mai repede decât anticipasem. De aici și goana spre tren. A fost o decizie destul de spontană!

Ai 4 minute și ceva de video, așa că pune căștile în urechi, mie îmi place tare mult și melodia de pe fundal! Cea mai spectaculoasă bucată a fost cu siguranță trecerea peste viaductul Gokteik, construit in 1900! Pe alocuri trenul ne zdrăngănea și zgâlțâia teribil, așa că ne-am bucurat că am luat locuri la upper class.

La clasa normală bachetele erau din lemn și atât! Coloana noastră nu ar fi apreciat călătoria! 🙂  Așadar dacă te gândești să faci traseul acesta biletul de tren la upper clas a costat 2750 kyat, adică aproximativ 2 dolari!

Enjoy – cu trenul în Myanmar!

Dacă ți-a plăcut acest vlog de călătorie și vrei să vezi mai multe poze și povești din Myanmar și aventurile noastre nu uita să ne urmărești și pe pagina de Facebook sau instagram!

Dacă vrei să vezi mai multe vloguri de călătorie făcute de noi le găsești pe toate aici.

Nu uita să te abonezi la canalul nostru de Youtube! Postăm câte un video nou de fiecare dată când ne simțim inspirați! 🙂

Nu promitem un video pe săptămână sau câte un video zilnic, dar promitem că o să fie interesant! Fie măcar că vezi prin aceste clipuri locurile prin care mergem!

Dacă plănuiești o excursie în Myanmar și ai nevoie de ajutor ți-i recomand pe băieții de la Myanmarvels! Români mutați aici de ceva vreme cu care plănuiesc să public foarte curând și un interviu!

Am filmat exclusiv cu telefoanele noastre Samsung!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.