• Menu
  • Menu

Călătoare 25

M-am lăsat pe tânjeală și din iunie nu v-am mai adus noutăți din zona de travel! Promit la schimb că ediția asta e foarte interesantă!

Expedia spune că luna Ianuarie este cea mai ieftină pentru călătorii (și avem și o ofertă Ryan Air încă valabilă), cum e să călătorești First Class, life is a journey- concurs de la Tour Radar, dau puțin din casă cu privire la planurile de viitor și alte chestii faine!


Călătorește la început de an ca să călătorești tot anul. În cazul în care crezi în superstiții. Dar poți să călătorești la început de an și pentru că este mai ieftin! Citești mai multe despre asta aici.


Un vlogger foarte popular din US a fost upgradat de la Business Class la First Class. Din video aș tinde să spun că cea mai interesantă chestie a fost că a făcut duș în avion!

Not bad! Nu e rău să faci și drumul la fel de plăcut ca destinația!


Câștigă un sejur de două persoane de la Tour Radar. Îți lași datele de contact, te gândești care dintre cele 4 tururi sună mai bine pentru tine și aștepți până după 10 ianuarie să vezi dacă ai noroc mult în 2017! Câștigătorul primește și o cameră foto pentru a imortaliza momentele petrecute în vacață!

Să fie cu noroc!


Dacă te gândești să pleci în lume, am găsit două liste cu cele mai bune orașe pentru nomazii digitali. Sunt de acord cu Berlin și Lisabona și chiar stăm să cântărim puțin între ele două. Simt că e posibil să alegem (chiar curân) Lisabona! Lista 1 aici, lista 2 aici. Sunt asemănătoare oricum!

Eu în Vietnam aș recomanda mai degrabă Hanoi decât Saigon și chiar cred că e minunat în Bali. Când am plecat spre casă noi tocmai ajunsesem în Penang și părea foarte foarte fain. Mâncare ieftină, plajă aproape, oraș cu multe chestii interesante!


Iar dacă vreți să schimbați ceva în meniu, vă recomand o rețetă foarte simplă de pad thai. Nu am găsit chiar toate ingredientele, dar iese foarte bună oricum. Nu am găsit tamarind de exemplu, dar spun și ei în video că te descurci și fără. Și nu am găsit nici fasole încolțită, dar nu m-a deranjat oricum pentru că nu prea îmi place!

Nouă ne era dor să mai schimbăm puțin meniul, așadar de ziua mea asta am gătit! Și chiar a ieșit foarte bun!
Have fun!

Cum e acomodarea în noul an? Vă descurcați?

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

6 comments