• Menu
  • Menu

Ofertă București Punta Cana (Republica Dominicană) sub 350 de euro

Genială această ofertă București Punta Cana! Îmi place că am iar mai mult timp pentru a mă uita pe zboruri, oferte și rute! Bruxelles – Punta Cana 309 euro iar biletul București-Brussels mai costă încă 25 de euro!

Programul de zbor este excelent! De aceea puteți să plecați și să vă întoarceți în acceași zi din Belgia.  Sau puteți să mai rămâneți o zi două să vizitați și Bruxelles!

Sper că ți-ai început anul bine. Și dacă ești dezamăgit că nu ai găsit încă nici o super ofertă spre destinații exotice, uite vin să te înveselesc! Prețul mi se pare foarte foarte bun! Mai departe depinde de voi cum vă descurcați la destinație și ce vă mai doriți să faceți!

Îți poți face o vacanță exotică la prețuri decente sau poți să îți faci de cap, să te răsfeți, să stai la resorturi fancy! Eu îți dau doar un pont de zbor bun!

București-Bruxelles 25 de euro cu Ryanair

Nu uita să ai grijă mereu că ai suficient timp între zboruri și să verifici dacă aeroportul unde aterizezi coincide cu cel de pe care vei decola!

Bruxelles – Punta Cana 309 euro

Puteți rezerva și să vă mai jucați cu datele de călătorie aici. Am văzut oferta la cei de la fly4free apoi am căutat pentru voi să fie de preferat mai târziu. Mi se pare bună perioada 8-15 februarie. Petreceți ziua îndrăgotiților într-un loc exotic!

Găsiți bilete pe la 350 de euro și mai târziu în februarie / început de martie. Dacă vă grăbiți și profitați de această ofertă București Punta Cana!

Distracție plăcută! Eu am auzit că este superb. N-am fost, dar ce credeți? Că nu e și la noi pe listă?!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.