• Menu
  • Menu

Promoții Qatar Airways

Promoții Qatar Airways

Au apărut și primele promoții Qatar Airways! Merită menționate pentru că aveți parte de calitate și confort sporit, siguranța zborului. Iar multe dintre prețurile din oferta lor sunt chiar foarte bune!

De exemplu până în Shanghai  ajungeți cu 384 sau 368 de euro. Până în Singapore cu 504 euro, Hong Kong 461 de euro și multe alte destinații. Nici Zanzibar la 557 de euro de persoană nu e rău. Perioada de călătorie este 11 ianuarie – 15 decembrie 2017! Nu uita să dai și un share!

Detaliile ofertei!

Perioada de vânzare 09 – 16 ianuarie 2017.

Perioada de călătorie: 11 ianuarie – 15 decembrie 2017. Trebuie să reveniți acasă până pe 15 decembrie. 

Perioade restrictionate: 15 iunie – 01 iulie 2017 si 15 august – 10 septembrie 2017. In unele tari pot exista si alte perioade restrictionate.


Hai să vedem prima dată lista completă de destinații. Oferta este atât pentru bilete de o persoană, două sau trei. Dacă iei și gașca cu tine o să plătiți toți mai puțin!

Și câteva simulări pentru a vedea că se și respectă prețurile.

Hong Kong spre finalul anului

București-Shanghai

În din ce am verificat eu, se confirmă toate prețurile din lista aceasta de promoții Qatar Airways. Nu mai încarc blogul cu poze demonstrative. Dacă buzunarul vă este generos, puteți merge chiar la business! Vedeți și rezervați pe site-ul Qatar.


Eu vă recomand să explorați și China. Pe mine m-a uimit din toate punctele de vedere! Găsești aici un articol folositor. Aici am scris despre niște metode populare de a înșela turiștii în China. Stay safe! Și un articol de acum muuulți ani despre cum mă simțeam pe acolo.

Sper să aveți parte de călătorii minunate! Nu uitați să rezervați până pe 16 ianuarie. De preferat cât mai repede pentru că oferta este în limita locurilor disponibile!

Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4 comments