• Menu
  • Menu

Locuri altfel de vizitat în Bangkok: clădiri părăsite și Muzeul de Medicină legală (P)

Pentru cei care vor să descopere mai mult decât temple, mânare și piețe plutitoare, Bangkok ascunde câteva secrete și obiective turistice altfel! Te-ai plictisit de muzeele clasice? Perfect! Spre finalul articolului am o recomandare de muzeu, cu totul altfel!

Unul dintre orașele din călătoria de două persoane în jurul lumii ofertită de Pepsi este Bangkok! Supranumit City of Life, probabil poți să trăiești o viață aici și să nu îi descoperi toate secretele! Și dacă tot te pregătești, hai să îți spunem și ce ai de vizitat!

Palatul Regal din Bangkok

Palatul regal din Bangkok se găsește în absolut toate broșurile și recomandările de călătorie pentru acest oraș! Pe mine, sincer vă spun, nu m-a dat pe spate! Dar e un loc de văzut o dată în viață!

Khaosan Road

Dacă ești în căutare de distracție atunci mergi direct pe Khaosan Road! Este locul în care petrec la un loc turiștii și localnicii. Ne-am convins de asta la ultima vizită când am avut și o prietenă localnică cu noi!

Orice ai nevoie găsești cu siguranță pe Kahosan Road. Fie că vorbim de acte false sau baloane cu heliu!

Muzeul de medicină legală

Ești spirit liber?! Mergem ușor ușor de la atracțiile turistice „normale”, spre cele pentru temerari. Muzeul de medicină legală din Bangkok este pentru cei care își doresc să încerce lucruri cu adevărat ieșite din comun! Și nu e pentru cei ce se emoționează repede!

Muzeul este poziționat în Spitalul Siriraj, chiar pestre drum de Marele Palat din Bangkok. Poți alterna o experiență 100% turistică uneia excentrice!

De ce ai vrea să vizitezi acest muzeu? Cel mai probabil din curiozitate! Poți însă să citești aici despre cum e să îl vizitezi! Mai multe păreri găsești pe Tripadvisor unde este pe locul 54 din 522 de lucruri de făcut în Bangkok!

Ai merge într-un asemenea loc?

Clădiri abandonate (teoretic bântuite)

Cea mai celebră este Sathorn Unique. Clădire începută înainte de criza financiară din Asia din 1997. Fondurile pentru ea s-au terminat, așadar a rămas în această stare de atunci!

Uneori e păzită de poliție, alteori nu. E o aventură să o vizitezi!

În această clădire ai avea curaj să urci?


V-am spus că am fost provocați de Pepsi să vă povestim altfel despre destinațiile din călătoria de două persoane pe care o poți câștiga! Un alt oraș de pe listă, în afară de Istanbul, este Bangkok!

Cum poți câștiga premiul cel mare? Simplu! Cumperi Pepsi, introduci codul de sub capac pe site-ul Pepsi Spirit Liber și ții pumnii pentru tragerea la sorți!

Succes!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

7 comments