• Menu
  • Menu
recomandări

Călătoare 31 – un vlog de călătorie și două recomandări interesante

Ce am mai văzut interesant în ultima vreme, link-uri de călătorie, recomandări! Am revenit cu linkurile călătoare (de luna asta). În ordine – vlog de călătorie din Belgrad, Experience Bucharest – sau cum să promovezi capitala așa cum autoritățile nu o fac și alte chestii interesante.

Vlog de călătorie din Belgrad

Chiar dacă vremea nu a ținut cu noi, ne-a plăcut și ne-am simțit bine! Belgrad este un oraș foarte interesant. Ai clădiri bombardate și pereți colorați. E plin de graffiti peste tot! Și asta îl face foarte vesel și tânăr! Prețurile sunt mici, viață de noapte activă! V-am cerut recomandări și am vizitat unele dintre ele.


Recomandări de evenimente

Experience Bucharest

Mâine începe Experience Bucharest. Un proiect făcut de Tudor, Anda și Pura vida Hostels, alături de mulți voluntari și alți parteneri ce s-au hotărât să se unească sub dorința comună de a face cunoscut Bucureștiul și toate chestiile faine de aici. Ce se întâmplă. Timp de câteva zile vor aduce la un loc 100 de creatori de conținut internaționali și 100 de creatori de conținut din România.

Iar Bucureștiul va avea parte de foarte multă atenție timp de câteva zile! Creatori de conținut înseamnă bloggeri și vloggeri de top, instaggrameri și mulți alți oameni influenți din zona de travel! Între 12 si 16 mai au fost create o serie largă de tururi și experiențe în București de care participanții se pot bucura. Experience Bucharest începe mâine cu o conferință

If Transylvania was Lonely’s Planet top region for 2016, Romania’s capital is increasingly popular as preferred destination for visitors to Eastern Europe. Budget friendly and suprising, Bucharest isn’t defined by only one feature, but rather as a diverse, eclectic capital where East meets West and its asymmetry speaks for its charm. This is where Belle Epoque grandeur coexist with a fiery Balkan spirit, speaking a Romance language amids Slavic neighbours.

Așadar, mâine ne vedem la conferința de deschidere, apoi prin București, încercând să îl descoperim!


GPEC Summit

Dacă tot suntem la capitolul evenimente, între 16 și 18 mai se întâmplă GPEC Summit. Evenimentul este dedicat mai ales celor care au un business online iar înscrierile se termină pe 14 mai, deci ar fi bine să vă grăbiți! Și până mâine puteți să și câștigați 3 invitații. Trebuie doar să îmi spui ce apreciezi cel mai mult la un magazin online! Concursul aici.


Și dacă vreți să luați o pauză mai lungă, o listă de 36 de motive care să te facă să călătorești!


Cam asta pentru articolul de azi, dacă mai ai link-uri interesante, le așteptăm în comentarii! Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4 comments