• Menu
  • Menu
Dakini

Hai la festivalul Dakini din Tuzla între 29 iunie și 2 iulie

Când am aflat de festivalul Dakini am început să aplaud în sinea mea! Într-un final se mai întâmplă lucruri cool și în altă parte! Nu doar în Mamaia sau Vama Veche!

După cum știți eu sunt din Eforie Sud, la o aruncătură de băț de Tuzla și vă aștept pe toți să descoperiți zona! Măcar cu ocazia acestui festival!

Ce e în program?

Ca la orice festival- multă muzică, bună dispoziție. Dar ai și ceva în plus. Cursuri de yoga, ateliere de artă și creație. Noi nu știm exact dacă suntem în țară atunci, dar cam pare genul de eveniment la care am vrea să luăm parte!

Găsești aici line-up-ul complet și detalii cu privire la program!

Deci ce se întâmplă?

Cineva s-a gândit că plaja din Tuzla este locul perfect pentru un eveniment dedicat oamenilor care se bucură de viață în general, care sunt interesați de yoga, sau au o înclinație spre asta, pentru cei care vor să înțeleagă mai bine lumea și pe ei!

Înțeleg că festivalul are o direcție asemănătoare cu alte câteva mari evenimente internaționale!  Din comunicatul de presă:

Evenimentul se adresează atât comunităților internaționale familiarizate cu festivaluri precum Ozora (Ungaria), Shankra (Elveția) Boom Festival (Portugalia) sau Tree of Life (Grecia), dar și publicului din România, dornic să trăiască experiențe inedite, orientate spre dezvoltare personală și relaxare în mijlocul naturii, la malul mării, departe de zgomotul urban și rutina care inhibă creativitatea și încătușează mintea.

Pe lângă toate astea o să aibă loc și câteva showuri aviatice și am văzut la ei pe Facebook faptul că au și un concurs. Poți să te așezi în calitate de copilot în unul dintre avioanele care vor face acrobații!

Tot pe Facebook am văzut că au și ceva concursuri pentru bilete! Cine știe, poate chiar câștigi unul!

Cât costă?

Un abonament pentru toate zilele de festival costă 79 de euro, adică 355 de lei. Pentru acces în zona de camping plătești 65 de lei pentru două persoane!

Găsești mai multe informații în secțiunea bilete de pe site.

Voluntar la Dakini

Dacă vrei să te implici mai mult, ai ocazia. Tot pe site există o secțiune în care te poți înscrie ca voluntar și astfel lua parte la tot ce înseamnă nebunia organizării unui eveniment de asemenea anvergură! Dacă aș avea certitudinea că suntem în țară, eu m-aș înscrie! Detalii aici.

Acestea fiind spuse, sper să fiu în țară și să vă spun- ne vedem la Dakini!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4 comments