• Menu
  • Menu

Ofertă Milano Bangkok 380 de euro dus-întors

La ceas de noapte am găsit o ofertă interesantă! Și tocmai bună pentru toți insomniacii în căutare de vacanțe și prețuri mici! Azi avem în meniu Thailanda cu 380 de euro dus-întors din Milano! Iar până în Milano toată țara ajunge repede!

Detalii ofertă Milano Bangkok

Puteți merge oricând în iunie și iulie 2017. Sunt multe date de călătorie disponibile. Am testat pentru perioada 5-19 iulie, două săptămâni în Thailanda.

Ca să îți faci o idee despre cheltuieli poți arunca un ochi în excelul nostru. Ia în calcul că am stat și pe la cinci stele, de aici bugetul destul de mare.

Te poți juca aici cu datele de călătorie. Găsești prețuri bune și în iunie, sau mai târziu în iulie!

Unde să mergi în Thailanda?

Nouă Thailanda ne-a plăcut mult. Am evitat cu grație locurile prea turistice, ne-am plimbat cu scuterul o grămadă, am stat leneș la soare și-am lucrat din hamace! Găsești aici inspirație din Thailanda cât să îți ajungă!

Insula mea preferata rămâne în continuare Koh Yao Noi și acum dând scroll prin poze am realizat că îmi e tare dor de Thailanda și de al lor sticly mango rice!

Poți să stai o vreme în Thailanda apoi să mergi și prin Malaezia, să explorezi nordul Thailandei sau poți da o fugă și până în Cambodgia sau Laos! Ce te-ar tenta mai mult?

Să îți fie de folos! Travel & love, love to travel!

Nu uita că ne găsești mai nou și pe Youtube, dar și pe pagina de Facebook și Instagram!

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.