• Menu
  • Menu

Promoție KLM – Beijing, Colombo, Delhi și alte destinații la prețuri foarte bune

Că tot am povestit azi despre zboruri ieftine și despre cum de acum 5-6 ani au tot scăzut prețurile pentru zboruri. A venit această promoție KLM și chiar dacă eram circumspectă până să deschid newsletterul, m-am bucurat să găsesc multe destinații sub 500 de euro. Și diverse!

China, micul Paradis numit Sri Lanka, India și Boston sunt toate sub 500 de euro dus-întors!

Promoție KLM Beijing

Sunt fascinată de cât de ciudată a fost China pentru mine. Tocmai din cauza asta eu sunt curioasă să o văd iar! Și aș face atât de multe lucruri atât de diferit! Oricum, treaba e că de la Beijing până la Marele Zid Chinezesc e doar o aruncătură de băț și merită drumul!

București-Beijing 428 de euro dus-întors

Și pentru că și la ei e iarnă când e iarnă la noi, m-am gândit că poate ai vrea să mergi prin Octombrie. Să nu fie nici cald, să nu fie nici frig și poți să-ți și iei o geacă perfectă pentru vreme în perioada asta, de la cei de la Haine cu Spirit :).

Ai prețuri bune mult mai multe luni din an, alegi tu pe site-ul KLM perioada!

 

Promoție KLM Colombo

M-am bucurat mult când am văzut și Colombo pe lista destinațiilor la prețuri bune. Cel mai mic preț îl aveți în Noiembrie, Decembrie și Februarie! Sri Lanka e mișto de tot! Ieftină, exotică, verde, cu plaje frumușele și elefenți liberi pe marginea drumului! Spectacol! Tot pe site-ul KLM mergeți să vă jucați cu datele. Și dacă nu ești mega sigur că vrei să cumperi biletele, le poți rezerva pentru 15 euro. Câștigi niște timp!

Promoție KLM Delhi

Irina, dacă vrei să mergi în noiembrie în India, ai putea să îți rezervi biletul! 483 de euro dus-întors!

Găsiți prețuri bune și în August, Septembrie, Octombrie, Ianuarie și Februarie! Have fun!

Promoție KLM București Boston

În Boston ajungeți sub 500 de euro. Nu știu ce puteți face în Boston sau pe lângă pentru că momentan pe mine America nu prea mă atrage. Am câteva locuri puse pe listă, clasicul Marele Canion și alte câteva… dar cam atât!

Promoție KLM Shanghai

Iar pe lista destinațiilor foarte ieftine este și Shanghai! Prețuri mici cam tot anul, mai puțin luna iunie. În locul vostru m-aș orienta spre o călătorie spre Shanghai de Crăciun și Revelion, dar aș căuta zboruri ieftine spre locuri mai tropicale după câteva zile. Vedeți astfel și Shanghai, dar și insule!

Enjoy! Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.