• Menu
  • Menu

Promoție TAROM – tarif unic 92 de euro

Promoție TAROM – avioane noi

Cei de la TAROM și-au înnoit flota cu două aeronave noi de tip BOEING 737-800NG. Cu această ocazie avem această nouă promoție TAROM către câteva din cele mai populare destinații. Alicante, Amsterdam, Madrid, Tel Aviv și Valencia sunt la 92 de euro.

Promoția TAROM este valabilă de azi, 19 mai, și până pe 21 mai, pentru călătorii în perioada 19 iunie 2017-31 martie 2018.

Promoție TAROM Amsterdam

Spre Amsterdam aveți foarte multe variante și zboruri extrem de dese, toate la 46,32 euro pe sens. M-am gândit că poate ai vrea să mergi mai prin Septembrie. Nu prea aș recomanda vizitarea Amsterdamului în August, probabil este plin plin ochi, fiind luna concediilor.

Pentru rezervări și detalii intrați pe site-ul TAROM

Găsești aici un ghid pentru Amsterdam iar aici o recomandare de ce poți face în apropiere de Amsterdam.

Detalii bagaj promoție TAROM

Toate biletele includ și bagajul de cală de 23 de kilograme plus bagajul de mână de 10 kilograme.

Promoție TAROM Tel Aviv

Și spre Tel Aviv vă bucurați de nenumărate date la care puteți pleca și întoarce cu 92 de euro. Eu am testat tot pentru luna Septembrie, dar așa cum am scris și la începutul articolului, perioada de plecare poate să fie până la 31 martie 2018!

Promoție TAROM Madrid

Nouă în Madrid ne-a plăcut foarte mult. Găsești aici un ghid de călătorie pentru acest oraș și un video în care am încercat să surprindem cât mai bine atmosfera.

Și pentru această destinație găsiți o grămadă de variante, depinde când aveți voi timp și chef sa călătoriți.

Nu mai stau să mai adaug și restul variantelor. Nu uita că toate destinațiile disponibile la acest preț sunt: Alicante, Amsterdam, Madrid, Tel Aviv, Valencia.  Rezervați. găsiți detalii și toate destinațiile pe site-ul TAROM!

Have fun! Travel & love, love to travel!

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.