• Menu
  • Menu

Zboară ieftin în India. 450 de euro București-Goa

Zboară ieftin în India

Am văzut o combinație interesantă pentru iubitorii de exotic. Goa nu e tocmai tocmai reprezentativă pentru India, ci e mai mult o oază la Oceanul Indian. Așadar din Berlin până în Goa te costă sub 400 de euro să ajungi. Iar din București spre Berlin pe la 40 de euro!

Cu totul mi se pare un preț foarte foarte bun! Cu ocazia asta vezi și Berlinul! Hai să vezi exact oferta și nu uita să îi dai și un share!

București-Berlin cu Ryanair

Am căutat pentru zilele din jurul plecării bilete spre Berlin. Din București te costă 40 de euro dus-întors. Bine, sigur până în Septembrie o să mai aibă Ryanair și promoții, prețul ar putea să mai scadă puțin. Dar eu l-aș lua de acum ca să stau liniștită!

La dus poți merge chiar și mult mai devreme! Și chiar dacă nu am ajuns încă la Berlin am văzut poze la Alex și știu povești despre el. E sus de tot pe lista mea de orașe în care vreau să ajung curând!

Zbor Berlin Goa 395 de euro

Zboară ieiftin în India. Majoritatea ofertelor spre India sunt fie spre Delhi fie spre Mumbai. Sau așa mi se pare mie. De data asta poți ajunge direct până în Goa, fără să îți bați prea mult capul cu aglomerația. Iar din Goa eu aș merge tot spre Sud! De preferat Kerala.

Pentru că am stat prea puțin în India pentru a vedea tot ce aveam pe listă, eu am rămas cu dorul de a merge spre Sud. În Nord am fost, și am fost uimită de numărul mare de oameni care recomandă Sudul Indiei. Am văzut poze, documentare, uneori mă întreb și eu de ce am mers în Nord. Probabil pentru că spre acolo era biletul :).  Poți să citești în categoria dedicată despre aventurile mele prin India.

M-au fascinat culorile și misticismul din Varanasi, am fost cu trenul și am descoperit care este motivul pentru care se claxonează atât în India.

Zboară ieftin în India, mai exact cu 450 de euro din București spre Goa. Dar sigur și din Timișoara găsești prețuri mici spre Berlin, astfel încât Timișoara-Goa să te coste tot pe acolo. Ba chiar din Timișoara prețurile sunt mai mici spre Berlin!

Găsești oferta aici, prin Momondo Germania. Și programul de zbor e destul de bun!

Have fun! Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4 comments