• Menu
  • Menu

Pe unde pleci ieftin în vacanța de Rusalii. Ponturi de vacanță.

Pe unde pleci ieftin în vacanța de Rusalii

Ce nebunie, ziua copilului, Rusaliile, toate adunate într-o pauză și-o sărbătoare! Probabil mulți dintre voi încă nu au nici planuri concrete. Ai merge la mare, dar o să fie aglomerat. Ai merge la munte, dar te lovești tot de asta. Îți dau 3 recomandări dacă ești din București și 3 pentru cei din Timișoara. Hai să vedem pe unde poți să pleci ieftin în vacanța de Rusalii!

Pleci ieftin în vacanța de Rusalii din București

Spre Timișoara, cu 52 de euro dus-întors, cu Ryanair și chiar în perioada 1-5 iunie. Modifici și te joci cu datele aici.

Sau spre Roma, cu 82 de euro dus-întors, tot cu Ryanair, dar în perioada 30 mai – 3 iunie. Ai timp să te și relaxezi două zile acasă, să mergi prin parc, să te bucuri de Bucureștiul care probabil o să fie gol. Modifici rezervarea și te joci cu datele aici.

Ultima recomandare este Atena. Tot în perioada 30 mai – 3 iunie, 133 de euro dus-întors!

Pleci ieftin în vacanța de Rusalii din Timișoara

Dacă stai în Timișoara ajungi cu 66 de euro în București.


Dacă tot ești în Timișoara, atunci îți recomand și trenul care te duce până la Belgrad! Costă puțin și trenul, dar și Belgradul. Sau îți recomand și Budapesta! O să îți placă sigur! Găsești în acest articol o recomandare de cazare iar la final vlogul nostru de călătorie din Belgrad. Iar aici un ghid de călătorie pentru Cheile Nerei.


Dacă ți s-a făcut dor spontan de Italia, până în Milano avionul te costă 100 de euro în perioada 31 mai – 3 iunie. Iar din Milano te-aș trimite unde vezi cu ochii. Veneția, Florența sau Cinque Terre. Rezervați și vă jucați cu datele aici.

Pe unde pleci ieftin în vacanța de Rusalii


La fel de bine poți să decizi spontan să te urci în mașină și să mergi prin Istanbul sau Macedonia, poate chiar până în Cappadocia dacă ești din București!

Cam astea sunt cele mai mici preturi posibile găsite de mine. Nu sunt nici 5-10 euro, dar pentru un bilet luat relativ din scurt, cred eu că sunt decente.

Chiar, ce planuri ai pentru zilele astea libere? 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5 comments