• Menu
  • Menu

Pont pentru vacanța burlăcițelor (review Hotel Iaki Mamaia)

E vară, perioada nunților și a petrecerilor de burlăcițe! Dacă sunteți în pană de idei, noi am avut una grozavă. S-a nimerit ca perioada în care noi puteam surprinde mireasa să fie fix în weekendul prelungit. Mireasa pe 3 avea niște treabă pe la starea civilă, așadar nu puteam merge prea departe.

Oricum avioanele erau destul de scumpe deja cu mai bine de o lună înainte. Soluția? Am furat mireasa și-am plecat spre Hotel Iaki din Mamaia!

Treaba aia cu ieșitul în club funcționează și nu prea. Oricum nici una nu (mai) suntem genul care să petreacă prea multe nopți nedormite. Așadar dacă ai de pregătit o petrecere de burlăcițe soluția este foarte la îndemână! Mergi la un weekend de relaxare! Poate te inspiră ce-am făcut noi!

Am avut grijă să ne trezim super devreme pentru a evita aglomerația și blocajele de pe autostradă! Pfiu, am avut noroc și le-am fentat pe toate.

Experiența noastră la hotel Iaki Mamaia

Chiar dacă sunt din Eforie Sud, eu habar nu am cum sunt hotelurile de pe litoral. S-a întâmplat să văd maxim vreo două trei. Mă întreabă des oamenii pe unde să meargă, dar rar pot să le ofer o recomandare concretă!

Și ne-a plăcut! În primul rând noi, toate trei, vrem să aflăm ce aromă folosesc în recepție. Mirose foarte foarte frumos. Așa de frumos încât nu ne mai venea să plecăm.

Puncte forte

Camere drăguțe și destul de spațioase, serviciu on demand foarte rapid, mic dejun gustos și pentru toate gusturile. Ne așteptam să plouă așadar imediat după ce ne-am cazat am mers spre plajă. Iaki este poziționat chiar pe malul mării, așadar prea mult n-am avut de mers.

Iar tot personalul a fost drăguț și amabil. Nu mi-a oferit senzația aceea de rece și distant pe care o au hotelurile de genul uneori! Multe bile albe de la mine pentru asta!

Spa-ul hotelului

Prea multă plajă strică iar apa nu era suficient de caldă încât să ne dorim să ne aruncăm în ea. Am admirat de pe margine copiii și temerarii. Și voi simțiți că vă stă inima puțin atunci când vă aruncați în apă mai rece?

În schimb la spa am găsit o piscina cu apă tocmai bună, sauna și jacuzzi-ul perfecte pentru relaxare iar la final m-am distrat cu dușurile emoționale!

Ce ne-a convins să rezervăm la hotel Iaki?

Site-ul nou care mi-a oferit o imagine de amsamblu corectă cu privire la hotel și spa! Au tot felul de tratamente, ritualuri și terapii la care este recomandat să te programezi în avans. Am observat că și oferte pentru ele!

Mai apoi sunt destul de activi în Social Media. Pe Instagram nu au mai postat de ceva vreme, dar poate reiau activitatea și acolo! Pe Facebook însă sunt destul activi și oferă conținut interesant. Sunt prezenți pe Booking, Trivago și Tripadvisor. Am stat, am citit review-uri și comentarii și mi-a fost ușor să îmi fac o părere cu privire la serviciile pe care le oferă.


Pentru noi a fost locul cel mai bun pentru o petrecere a burlăcițelor la relaxare! Pentru că exact asta am făcut. Fără presiunea lui hai să facem neapărat ceva. Și ne-am simțit toate trei minunat. Chiar dacă miresica ne-a spus inițial că suntem cam nebune. Ea avea cununia pe 3 și noi o furam la mare pe 1.

Toate s-au așezat bine, ne-am relaxat, am mâncat, ne-am răsfățat și bucurat că suntem împreună. Lucru care în ultimii ani s-a întâmplat tot mai rar din cauza muncii și a stilului de viață diferit! A fost o bucurie să ne regăsm! E posibil ca și prietena ta, viitoare mireasă, să se bucure de o experiență asemănătoare.

Fără panglici, tricouri și shot-uri. Doar o mână de gagici bucuroase să povestească despre orice le trece prin cap și să recupereze timp prețios!

Cu ocazia asta ne-am promis că vom mai pleca toate pe undeva! Tu ce alte idei drăguțe ai pentru o petrecere a burlăcițelor altfel?

Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-EYVJ26KTP3