• Menu
  • Menu

Super deal! Spre Berlin de la 6 euro dus-întors

Mă întrebam ce mai face Ryanair. Nu prea am mai fost atentă la promoții în ultima vreme. Aș vrea să fiu, dar ziua are doar 24 de ore. Ei, se pare că cei de la Ryanair vor să îi trimită ieftin la Berlin pe timișoreni. Nu ieftin, foarte ieftin! 

Doar 2,99 euro pe sens. Deci te costă 6 euro dus-întors să ajungi în (probabil) cel mai tare oraș din Europa. Știți? Noi ne-am muta acolo o vreme!

Super deal Timișoara-Berlin 6 euro dus-întors

Poți să citești despre cum noi ne-am îndrăgostit iremediabil de Berlin. E genul ăla de oraș mare, dar cu multe parcuri. Cu puțin trafic. Cu o rigoare nemțească și o flexibilitate la care nu te-ai aștepta.

Cu mâncare bună. Oameni tineri, muzică și dans în parc.Muzee, trasee de biciclete. Ar fi greu să nu trăiești mai sănătos locuind în Berlin.

Hmmm, chiar aș vrea să apuc să locuiesc o vreme acolo.

Dar uite și promoția. Cam toată luna februarie se zboară la prețurile astea. Mergeți pe site-ul Ryanair ca să vă jucați cu datele. Locurile se dau repede!

Și am un pont și pentru cazare. Ioana își închiriază o cameră. Noi când am vizitat Berlinul am stat pe la prieteni și ne-a plăcut atmosfera. Probabil a fost un alt motiv pentru care ne-a plăcut așa mult Berlin. Am putut să îmi imaginez că locuim acolo.

Ce să faci în Berlin?

Mergi mult mult de tot cu bicicleta. Este o adevărată plăcere. Orașul este în mare parte plat, ai pistă de biciclete peste tot. Poți să citești aici despre traseul nostru de bicicletă în zilele petrecute acolo. Iar aici și aici găsești vloguri de călătorie din Berlin.

Spre Berlin din București

Zburați cu 34 de euro dus-întors. Tot nu mi se pare un preț rău! Așadar spor la rezervat!

Ai un oraș preferat din Europa? Care e?

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.