• Menu
  • Menu

Vlog de călătorie din El Salvador. Festivalul gastronomic și plajă cu nisip negru

Tot El Salvador îl inspiră și pe Alex mai mult. E deja pe Youtube de ceva vreme încă un vlog de călătorie din El Salvador. Din Juayua am plecat spre Playa Dorada. Prima dată am dat o raită prin centru pentru bruch.

Festivalul gastronomic se întâmplă de 20 de ani, săptămână de săptămână și weekend de weekend. O inițiativă care a reușit să aducă un nou boost turismului, măcar cel intern, în El Salvador.

Festivalul gastronomic din Juayua

Porții în jurul sumei de cinci dolari îmbie gurmanzii. Carne fiptă pe grătar, pește și tot felul de fructe de mare alături de orez, salată și alte bunătăți.

O altă atracție este romul în ananas. Vedeți în video cum arată farfuriile și cât costă fiecare. Nouă ne-a plăcut mâncarea și la cât de multă vânzoleală era în zonă, sigur toată lumea a avut vânzare.

Playa Dorada, Casa Tortuga

După brunch am plecat spre Sonsonate, am schimbat autobuzul, ne-au ajutat localnicii să prindem locuri și am poposit într-un final la Casa Tortuga. Locul este deținut de o familie de români. Urmează un material mai amplu despre ei.

Noi ne-am distrat și ne-am simțit foarte bine atât pe ruta florilor în El Salvador, dar și aici. Ce ne-a plăcut cel mai mult a fost tocmai faptul că zona este foarte liniștită, cu puțini turiști. Ba chiar spre deloc. Exact cum ne place nouă.

 

Poza din cover este no filter, scoasă pur și simplu din cameră. Urmează mult mai multe poze curând.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.