• Menu
  • Menu

Cele mai bune imagini de pe instagram din luna Februarie

Încă puțin și postam articolul acesta 2 în 1. Pentru februarie și martie la pachet. Și asta nu pentru că s-au terminat fotografiile postate pe instagram ci mai mult din lipsă de modalitate de transport pentru acest articol pe calea undelor cibernetice. 

În februarie ne-am simțit ca Pirații din Caraibe în Cahuita, Costa Rica. Zi după zi, hai să mai stăm puțin, hai să mergem cu bicicletele în satele vecine, stai că azi plouă, stai că azi am de scris pe blog și editat.

Uite așa, în final am poposit pe acolo aproape o lună. În unele zile am ieșit și am fotografiat mult, în altele am stat ca șoriceii de laborator pe laptopurile noastre fiecare. Asta pentru cei pe care îi roade curiozitate ce mama naibii facem noi. Vezi în imaginile de mai jos o mică (infimă) parte din rezultatul muncii noastre din ultima lună.

Te invit să lași și tu linkul de instagram în comentarii.

Enjoy!

Cahuita – Playa Negra

 

E ceva cu leagănele astea pe plajă

Când am făcut seria asta de fotografii noi le-am spus piratul și sirena

Mi-a plăcut foarte mult și mie cadrul cu puștiul ăsta care se joacă cu mingea. Mă bucur că a strâns atâtea likeuri

Ce frumos treceau razele soarelui la apus printre copacii de pe plajă

Ce valuri erau uneori aici în zonă

Într-un final am apucat să vă povestesc și despre Semuc Champey. Găsiți aici toate informațiile de care ați putea avea nevoie.

Iar aici râdeam puțin de Alex, subiectul nu-l mai știu nici eu

Toate, toate fotografiile astea au fost făcute cu Canon EOS M100. Unele cu obiectivul standard, altele cu teleobiectivul. Și am mai observat ceva, toate imaginile pe care le postez și sunt făcute cu camera au uneori chiar și dublu, triplu likeuri față de cele făcute cu telefonul. Kudos pentru imaginile făcute cu camera atunci, nu? Mai pățește cineva așa?

La noi pe instagram găsești tot felul de instantanee care să te teleporteze de la primăvara-iarna din România cu noi prin țările calde.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments

https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-EYVJ26KTP3