• Menu
  • Menu

Promoție Cebu Pacific – Dubai-Manila-Dubai 60 de euro

Draga de promoție care apare aproape în fiecare primăvara la cei de la Cebu Pacific. Apoi se va mai repeta cel puțin o dată. Prețurile o să fie ceva mai mari, dar vor merita în continuare.

Vă amintiți când am fugit în Asia? Profitasem cu multe luni în avans de promoția asta. Apoi am ratat oferta TAROM spre Dubai și am hotărât să luăm one way.

Promoție Cebu Pacific

Poate vă interesează să vă luați și ceva zboruri interne, e un moment bun să o faceți acum. Din Manila spre Coron, Palawan, și multe destinații interne de la 22 de pesos. Bine, cu toate taxele, un bilet intern o să vă coste 448 de pesos. Adică 7 euro.

Veți destinațiile din promoție aici

Promoția este valabilă până pe 9 martie sau în limita stocului pentru călătorii în perioada 1 noiembrie 2018 – 30 martie 2019.

Mulțumesc frumos Gloria pentru pont. Găsești mai multe detalii și aici.

Găsești aici toate poveștile noastre din Filipine, ghid de călătorie pentru Palawan și dacă ai alte întrebări ne poți contacta oricând și în privat.

Pentur noi Palawan încă rămâne unul dintre cele mai frumoase locuri vizitate. Dă un play și acestui video de călătorie de acolo.

Trebuie să te grăbești pentru că biletele se dau repede. Prin noiembrie costă 283 de euro. Important e să fiți pe fază pentru o variantă bună și din București spre Dubai (o să fie promoții la WizzAir sau Fly Dubai de exemplu).

Baftă. Pentru a căuta variante mergeți pe site-ul Cebu Pacific sau puteți utiliza Momondo pentru a face diverse combinații.

Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.