• Menu
  • Menu

Zboruri ieftine cu Ryanair. Începând de la 3 euro pe sens

Am dat o raită iar pe site-ul Ryanair ca să văd cât de mici mai sunt prețurile la biletele de avion. Și nu am rămas dezamăgită. De exemplu Timișoara Berlin costă 3 euro. Retun mai costă 10 euro. Deci 13 euro dus-întors și o să vă reamintesc, nouă ne-a plăcut mult în Berlin. 

Oradea Barcelona 8 euro pe sens. Sună foarte bine, așa-i? Lista de prețuri micuțe continuă. În caz că aveai nevoie de inspirație. Dar m-am uitat pentru acum, rapid. Februarie și martie, unele și în aprilie.

Zboruri ieftine cu Ryanair

O vreme nu prea am mai pus așa multe promoții sau prețuri mici de la ei pentru că au avut ceva probleme. Între timp au reușit să rezolve sau măcar să țină sub control situația.

Găsești toate destinațiile la ei pe site

Zboruri ieftine din Timișoara

Din Timișoara m-am uitat pentru Berlin.

Oradea

Mi s-a părut grozav acest zbor din Oradea spre Barcelona. Și cu întoarcere pe data de 14 tot atât vă costă. Asta în caz că ați vrea să stați mai mult.

Zboruri ieftine cu Ryanair din București

Am căutat inițial pentru Cypru, dar perioada e destul de lungă. Dacă bugetul îți permite, găsești variante să stai mai puțin.

Dacă nu, uite Bologna cu 32 de euro dus-întors.

Din Craiova

Singura variantă este Valencia. Am găsit o variantă cu 36 de euro dus-întors în aprilie.

Voi pe unde vă mai plimbați? Escapade scurte prin Europa? Eu vara asta aș vrea să căutăm plaje frumoase de prin Bulgaria și până prin Albania. Să stăm cu cortul, să facem supă la plic, să adormim și să ne trezim în natură. (nu că acum am fi prea departe de ea).

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.