• Menu
  • Menu

Promoție Italia Mexic. Veneția, Roma, Milano spre Cancun cu treisuteșiceva de euro

Promoție Italia-Mexic

Din Noiembrie 2018 și până în Ianuarie 2019 puteți zbura extrem de ieftin spre Cancun. Și dacă efectiv Cancun nu este neapărat o destinație care să îți taie răsuflarea, ai la o aruncătură de băț multe lucruri de făcut și văzut. Isla Mujeres, Tulum, Akumal, Valladolid, Holbox sunt doar câteva. Și te costă doar treisuteșiceva de euro să ajungi până acolo.

Tot Gloria mi-a atras atenția și azi cu privire la aceste bilete. Amândouă sperăm că vă sunt de folos. Prețul este extrem de bun. Mai ales pentru că este dus-întors.

Și nu, nu zburați în picioare 🙂

Bilete de avion ieftine spre Cancun

Dacă te-am inspirat cu pozele și poveștile din Mexic, uite că ai posibilitatea să ne calci pe urme la prețuri cel puțin la fel de mici.

Mai multe detalii despre promoție găsești și aici.

Găsești aici toate articolele din Mexic. Aici o listă de prețuri, aici am povestit puțin despre traseul nostru. Aici am și răspuns la întrebarea – e sigur să călătorești în Mexic? (am petrecut două luni în această țară).

Milano-Cancun 317 euro

Până în Milano garantat nu dați mai mult de 50 de euro. Ideal dați 10, maxim 15. Simpatic e că se zboară cam pe ruta pe care zburăm și noi acum, tot prin Canada. Să nu uiți până la escală să îți iei aprobarea online de intrare în țară. De la 1 decembrie 2017 românii nu mai au nevoie de viză pentru Canada.

Am verificat câteva variante pentru luna decembrie cu plecare din Milano.

Te poți juca aici cu datele iar eu ar trebui să încep să folosesc sitemul de afiliere Momondo.

Distracție plăcută! Pe măsură ce mai găsesc date cu prețuri bune o să mai adaug. Dar și în noiembrie prețurile sunt tot pe la 300 și ceva. 350, 340, în funcție de combinația de date.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.