• Menu
  • Menu

Vlog de călătorie din Isla Mujeres, Mexic

Isla Mujeres este o insuliță peste drum de Cancun. Ca să ajungeți aici trebuie să luați un feribot. Există mai multe variante de feribot, am povestit despre toate în acest articol. Vezi în acest vlog de călătorie din Isla Mujeres cum arată feribotul cu care am mers noi.

Am realizat că nu am pus separat pe blog acest vlog de călătorie din Isla Mujeres. Și pentru că îmi place tare mult cum a ieșit, fac un articol special pentru el. Poate l-ai ratat sau ai uitat să îi dai un share. Ar fi păcat să se piardă fără să îl fi văzut toată lumea/cât mai multă lume.

Vlog de călătorie din Isla Mujeres

Scriam la un articol de buget despre Isla Mujeres, asemănător cu cel pentru Cancun. Dar mai durează până pun la un loc toate informațiile și probabil că într-o vineri seara nu ai chef neapărat să citești lucruri serioase. Poate ai chef în schimb să te uiți la un video de călătorie din locuri superbe.

Enjoy și nu uita să îi dai un share acestui vlog de călătorie din Isla Mujeres. Ne ajută mai mult decât ai putea crede.

Ai vrea să ajungi prin Mexic?

Sau poate ai fost deja? Ți-a plăcut? Tu cu ce impresii ai rămas? Suntem curioși dacă doar noi am rămas așa plăcut surprinși de Isla Mujeres, sau dacă toată lumea pățește așa. Iar vestea bună e că am reușit să evităm cu succes coriandrul aproape peste tot până acum! yuuhuu!

Mă rog, dacă îmi permiteți gluma (mi-o permit singură), la femei e mereu frumos! 🙂

Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.