• Menu
  • Menu

Ceva altfel de încercat în România – Marconi XTours

Sună bine o plimbare prin inima munților condimentată cu puțină adrenalină și peisaje uimitoare? Adaugă și niște mașinuțe sexy care să te ducă până acolo și s-ar putea să te întrebi cum de nu știai de Marconi XTours până acum.

Bunul nostru prieten Răzvan a pornit această afacere cu mașinuțe Polaris acum ceva vreme. Am făcut un teambulding de gașcă înainte de plecarea noastră în Mexic, dar din lipsa timpului nu am mai apucat să montăm materialul filmat atunci.

Săptămâna asta Alex s-a dus însă la Câmpulung și printre altele a dat și o tură în munți cu aceste buggy, pe cât i-a permis vremea a și montat un video cu experiența.

Off road la Câmpulung cu Marconi XTours

Play, subscribe, share, știți voi. 🙂

Detalii Marconi XTours

Îi găsiți în Campulung.

Organizează atât ture individuale de câteva ore, cât și de grup sau escapade în munți de câteva zile. Știm că fac și teambuildinguri. Pachetele includ de cele mai multe ori și mâncare gătită la stână, din ingrediente locale.

Nivelul de adrenalină se poate ajusta în funcție de preferințele fiecăruia.

Experiența noastră

În octombrie 2017 când am testat și eu jucăriile a fost foarte foarte tare. Eram cu puțin timp înainte de a pleca în Mexic, eu mă știu împedicată, așadar la dus am mers cu mașina de offroad, nu cu mașinuțele. Bine, nici nu eram echipată corespunzător pentru vreme, chiar dacă Răzvan ne anunțase cam ce echipament să ne luăm. Geci și pantaloni de ploaie și noroi pentru vremea de atunci.

 

Partea oarecum amuzantă e că am avut parte și de accidente. Am reușit să îi bag degetul în ochi lui Alex și să îi fac o zgărietură de toată frumusețea din cauza căreia a aterizat direct la urgențe când ne-am întors în București. Mașinuțele sunt sigure, v-am spus însă că eu nu mă coordonez prea bine. :))

Peisajul

Nu mai găsesc eu toate pozele, vă las câteva mostră.

Peste noapte am oprit la o cabană în inima munților unde, să vedeți, nu aveam aproape deloc semnal la telefon. Ce grozăvie, nu? Să știți că este minunat să te oblige împrejurările să rămâi deconectat!

De ce vă recomandăm experiența?

Pentru un nivel de adrenalină controlat, pentru senzația plimbării în natură cu drăciile astea de mașinuțe, pentru peisajele și coclaurii pe care Răzvan le știe ca în palmă.

La final vă las îndemnul de a încuraja tinerii întreprinzători. Nu simți că parcă prinzi puțin curaj când vezi că se întâmplă lucruri tot mai cool și în România?

Îți recomandăm să arunci un ochi și pe reviewurile primite pe Tripadvisor.

Driving these powerful cars on the off-road tracks up in the mountains is SPECTACULAR! Look for a ride with Răzvan driving as well – his skills will impress you.

I’ve been on two trips – a one-day one with a group of friends, and a two-day one with families with children. Both times the organization was perfect, all checked: safety, delicious food, super comfortable accommodation, adrenaline rush, beautiful landscapes, and fun!

Definitely worth travelling for this from nearby cities like Brasov or Sibiu.

Răzvan, ne mândrim cu tine! 🙂

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments

https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-EYVJ26KTP3