• Menu
  • Menu

Cabana Bârlogul Lupilor. Pe unde mai fugim în România

Probabil că și vouă vi se întâmplă să căutați câte o cabană mai de doamne-ajută unde să vă retrageți cu gașca un weekend. Ei bine, azi vă recomand un loc în inima naturii, departe de viața dezlănțuită, cu un râu și hamace în apropiere.

Acum ceva vreme prietenul nostru, Răzvan, a găsit acest loc și ne-a dus și pe noi. Weekendul ăsta am fost la vizita cu numărul doi. Despre ce face Răzvan și cum găsește locurile astea poți să citești aici.

Aproape de Câmpulung – Cabana Bârlogul Lupilor

Ce-mi place cel mai mult la acest loc? Faptul că nu ai semnal și nici internet. Mă rog, există un wifi la cazare, dar dacă reușești prin minune să prinzi net, oricum nu merge. Peste weekend am început să primesc la un moment dat niște notificări, dar nu le puteam vedea. Nu-i așa că sună perfect?

O să fie un weekend în care o să vă forțați destul de mult memoria. Pentru că, nu-i așa, ne-am învățat să avem toată informația la buricul degetelor, nu mai reține nimeni cifre.

Review Cabana Bârlogul Lupilor

Este decorată tradițional, au camere duble și triple și ce îmi place iar foarte mult: un foișor separat de cabană unde petrecerea poate să își urmeze cursul fără să fie deranjați cei care își doresc să doarmă.

Aș tinde să spun că locul este child friendly, cu toate că eu nu știu nimic despre asta. Au jocuri și jucării, atât pentru cei mari, dar și pentru cei mici. Noi am avut cu noi un copil de ani ani jumate, unul de câteva luni și două gravide. Nimeni nu a avut plângeri.

Dacă ajungeți pe aici nu uitați doar să vă pregătiți cu muzica voastră. Puteți face grătar în foișor, să vă gătiți ce vă doriți voi, sau puteți cere ca mesele să fie pregătite de cei de la cabană. Noi am optat pentru cină de la cabană pentru seara de vineri, apoi sâmbătă ne-am organizat în jurul tradiționalului grătar de la ieșirile astea. Prețul este de 180 de lei pe noapte cu mic dejun inclus, cina a fost undeva la 60 de lei de persoană.

Iar sâmbătă am stat aici pe malul apei, în hamac și am citit. A fost divin.

Nu am cine știe ce fotografii, pentru că mi-am dat seama destul de târziu că o să vreau să scriu despre asta iar când suntem cu gașca asta de prieteni de cele mai multe ori uităm total de „muncă”.

Găsiți la ei pe site sau pe Facebook mai multe fotografii.

Drumul până la Cabana Bârlogul Lupilor

Aveți undeva la 7-8 km de drum forestier. Dacă mergeți destul de încet nu o să aveți probleme. Dar să fiți pregătiți, o să dureze vreo 20 de minute.

După ce intrați pe drumul spre cabană o să rămâneți rapid și fără semnal la telefon.

Sperăm să vă placă, noi am promis că o să încercăm să revenim în formulă completă măcar la fiecare 3-4 luni. Înainte de a scrie de acest loc am stat să mă gândesc dacă să o fac, nu aș vrea să devină prea comercial. Am încredere însă că drumul mai accidentat și lipsa semnalului o să fie un deal breaker pentru mulți.

Spor la călătorit.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.