• Menu
  • Menu

Promoție Fly Dubai – 30% reducere. Prețuri bune spre Dubai, Sri Lanka, Oman, Zanzibar.

Cei de la Fly Dubai au o nouă promoție. 30% reducere spre destinațiile selectate la Economy și Business. Ajungeți astfel să găsiți ușor, fără prea multă greutate, prețuri dus-întors spre Dubai pe la 160 de euro cu bagaj de cală inclus. Nu e rău deloc.

Destinațiile cu 30% reducere sunt și Sri Lanka (422 de euro dus-întors), Oman (418 euro dus-întors) și Zanzibar (513 euro dus-întors).

Detalii promoție Fly Dubai – 30% reducere

Se aplică pentru destinațiile selectate adică

  • Dubai,
  • Colombo – Sri Lanka,
  • Salalah Oman
  • și Zanzibar.

Puteți cumpăra bilete la prețuri speciale în limita disponibilității, până pe 15 iulie 2018. Zborurile le puteți efectua în perioada septembrie 2018 – martie 2019. Găsiți pe site-ul Fly Dubai toate detaliile.

Simulări și date promoție Fly Dubai

M-am apucat să caut pentru fiecare destinație, să mă coving.

Dubai

Sri Lanka

Marea noastră iubire, Sri Lanka. Găsiți aici toate articole din categorie și aici un ghid cu traseul nostru în această țară.

Aici găsești și 15 poze care să te inspire să o vizitezi. În cazul în care mai aveai nevoie de inspirație. Uite cum am ajuns să fac din acestă promoție Fly Dubai, una despre Sri Lanka. Ce să fac, am rămas cu amintiri foarte frumoase din această țară.

Oman

Zanzibar

 

Am căutat rapid, date ce mi-au venit la mână, fără să stau să caut, din prima am nimerit prețuri la promoție ceea ce mă face să cred că puteți să găsiți aproape orice date vă doriți spre destinațiile de mai sus.

Distracție plăcută!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 comments

https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-EYVJ26KTP3