• Menu
  • Menu

De poimâine adunăm povești din Transilvania Train

Iubim călătoriile cu trenul. Ni se pare unul dintre cele mai plăcute mijloace de transport. Acum mulți ani eu am plecat timp de 14-16 ore cu trenul până în Viena, i-am spus în Căutarea Crăciunului și mi-a plăcut foarte mult drumul. Nu, nu mi s-a părut lung.

Tot acum câțiva ani ne-am aruncat într-o călătorie superbă cu un tren ce-a traversat toată Turcia și ne-a dus într-un final în Iran. Trei zile și jumătate a durat și aventura asta. Vă dați seama așadar că prima dată când am auzit de Transilvania Train am cam leșinat de încântare.

Ce este Transilvania Train?

O aventură superbă ce are loc o singură dată pe an, timp de cinci zile, trenul fiind liantul dintre ele. 600 de kilometri de călătorie, istorie, meșteșuguri și prieteni noi făcuți. Puteți să îi spuneți un pachet turistic altfel. Găsiți toate detaliile pe site-ul Transilvania Train.

Pornim miercuri din Brașov, în ziua cu numărul doi ne oprim în zona Haferland pentru a explora și degusta tot ce are mai bun de oferit, în ziua cu numărul trei ne îndreptăm spre Mediaș și Alba Iulia, ziua numărul patru este dedicată vizitării cetății din Alba Iulia, apoi ne îndreptăm mărginimea Sibiului, iar ziua cu numărul cinci este rezervată Sibiului și zonei Făgărașului.

Găsiți aici programul complet

Iar începând cu data de 22 puteți să ne urmăriți pe Instagram, Facebook și Youtube cum pornim în această călătorie fantastică prin România.

Locurile pentru anul acesta au fost epuizate, însă știm că urmează să anunțe curând datele pentru anul următor.

Știai de Transilvania Train? Ți se pare interesantă ideea?

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

6 comments