• Menu
  • Menu

Fotografii din Albania ce te vor convinge să o vizitezi

Să vedeți ce cerință grea mi-am dat. Să selectez maxim treizecișiceva de fotografii. Am cam terminat de verificat, selectat și prelucrat cam 85% din pozele din Albania. Mereu rămân câteva uitate, rătăcite, oricum am cadru după cadru pentru un singur  peisaj, din cameră, din telefoane, mai nou și din dronă. Deci la asemenea volum, acest 15% rătăcit prin telefon este practic inexistent.

Mă rog, m-am luat cu vorba. Așadar, pentru că în ultima vreme aș vrea să cumpăr timp, dar nu vinde nimeni, am hotărât să fac o selecție a celor mai bune fotografii din Albania. Pentru că mi-a plăcut atât de mult această țară și aș vrea să schimb percepțiile asupra ei. Totuși nu-mi găsesc suficient timp să vă ghidez prin ea.

Găsești până acum patru articole în categoria dedicată.

În primul rând are peisaje absolut demențiale. Iar mai apoi nu este periculoasă. (Dacă nu te prinde noaptea pe drumuri, dacă îți iei măsuri minime de precauție.)

Gata, ce atâta vorbărie.

Fotografii din Albania ce te vor convinge să o vizitezi

Recunosc, am fentat puțin sistemul. Am selectat doar fotografiile din Albania realizate cu drona și camera. 🙂 Astfel încât să îmi mai rămână conținut și pentru articolele viitoare despre fiecare destinație din Albania. Păi nu mă gândesc eu la toate? 😀

Ce zici? Te-am convins?

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

6 comments