• Menu
  • Menu

Harta răzuibilă a României. Câștigă și tu una (P)

Update – concursul s-a încheiat, găsiți aici liveul de extragere.

Știți deja că suntem mari fani ai hărților răzuibile. Tocmai am scos de la naftalină și harta noastră a lumii și urmează să descoperim câte țări am colindat împreună. Am promis că pe harta aia răzuim doar ce am vizitat de când ne împărțim viața cu bune și rele și locurile pe care le-am vizitat mână în mână.

Știu să vă spun așa pe nerăsuflate, că am început cu Iran, am fost prin Sri Lanka, Italia, Thailanda, Filipine, Myanmar, Laos, Mexic, Guatemala, Nicaragua, Costa Rica, Georgia, Albania, Croația, Macedonia, Muntenegru, Serbia și sigur mai sunt multe altele care îmi scapă.

Dar oare prin România în câte locuri am fost împreună?

Așa cum bine puncta și o prietenă, la harta lumii e greu uneori să adaugi țări noi. Ne întrebam și noi – dar oare pentru România nu a făcut nimeni? Ar prinde bine o hartă a țării noastre care să ne aducă aminte că încă mai avem locuri de vizitat.

Mai avem de explorat pe îndelete Bucovina și câteva zone superbe de prin Buzău pe care le ținem de multă vreme pe listă. Și Delta ne lipsește din „palmares”. Am văzut în schimb împreună mare parte din Maramureș, Timișoara, Transilvania, zona Cheile Nerei, Argeș, dar și județul Constanța.

Harta răzuibilă a României de la Mindblower

Te plimbi mult prin România? Îți place să te cațeri pe munții patriei, să o colinzi în plimbări cu mașina alături de cei mici? Atunci ai ajuns unde trebuie.

Nu le-a fost ușor, dar iată că cei de la Mindblower au primit suficiente întrebări încât să se apuce să o hartă răzuibilă pentru România, de înaltă calitate.

Harta Razuibila a Romaniei este un cadou original si ingenios, potrivit atat pentru pasionatii de calatorii, cat si pentru cei cu spirit de aventura, care vor sa descopere locuri salbatice sau, de ce nu, sa mai cucereasca un varf de munte.

Iar ce îmi mai place mie teribil la ea este că seamănă perfect cu harta veche pe care o aduceam în clasă înainte de fiecare oră de geografie. Sigur ai avut și tu o hartă așa, nu se poate altfel. O găsești aici, redusă la 99 de lei pentru primele 100 de bucăți.

Concurs – câștigă harta răzuibilă a României

Vrei să câștigi și tu o hartă? Dacă vrei ți-o și semnăm pe spate sau îți dăm o dedicație. Nu e obligatoriu, că poate sunteți pe aici pentru hartă mai mult și mai puțin pentru noi. 😛

Ce trebuie să faci? Să ne spui ce locuri din România ai pe listă și în care îți dorești să ajungi cât mai curând. Poți nominaliza orice loc din România, atracții turistice, dar și unități de cazare pentru că avem câteva spectaculoase.

Ne lași un comentariu fie aici pe blog, fie pe pagina de Facebook la postarea de concurs și te-ai înscris. Random decide la cine ajunge harta. Dacă sunteți din București ne vedem la o bere/cafea să vă dăm premiul. Deal? 🙂


Alte idei de cadouri pentru oamenii pasionați de călătorii găsești și în acest articol

Idei de cadouri pentru oameni pasionați de călătorii


Ținem pumnii și mult succes. E un cadou fain, cred că o să se bucure mult și nepoată-mea să primească una. Vine ziua ei curând.

Pe cei de la Mindblower îi găsești și pe Facebook, pe instagram și pe site-ul lor plin de cadouri inspirate. Verifică în categoria călătorii și aventură, sigur găsești ceva.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

59 comments