• Menu
  • Menu

Giveaway: hartă răzuibilă deluxe edition

În căsuța mea am și eu una primită de la Alex. Este pur și simplu minunată. Eu în jurul ei am pus și tot felul de vederi și poze din călătorii, poze cu oameni dragi și mesajul care îmi e cel mai drag – Travel & love, love to travel! 

Ei bine alaltăieri am descoperit eu – aproape accidental – că am fost prin 34 de țări până acum. Și cum au fost foarte multe răspunsuri cei de la Mindblower mi-au propus să vă ofer o hartă răzuibilă cadou. Cam așa arată după ce ai răzuit toată lumea.

 

Harta-razuibila-deluxe-41

Mi s-a părut o idee foarte tare, mai ales că o am și eu pe a mea. Mai amuzant a fost când am povestit cu cei de acolo la telefon despre faptul că am decis să răzuim țările prin care am fost împreună. Iar ei îmi povesteau că se întâmplă des asta! Mi se pare cute! Yey! Keep on scratching together!

Giveaway – hartă răzuibilă. Ce trebuie să faci?

Nouă ne plac poveștile așa că aștept să îmi povestiți lucruri de prin călătoriile voastre. Ceva ce te-a șocat sau impresionat, poate o poveste despre un prieten pe care l-ai cunoscut pe drum. Dacă îmi lași și o poză pe Facebook la postarea cu articolul ăsta cu atât mai bine. Pe lângă harta răzuibilă plusez și eu cu vederi, poți să îți alegi tările din care le-ai vrea!

Ce spui, vrei o hartă și vederi pentru colecție pentru o poveste? Cred că e un schimb cinstit!

Și dacă tot suntem aici, pe lângă harta asta răzuibilă mie mi-au mai făcut cu ochiul înca două hărți. Dacă ai în cercul tău un pasionat de călătorii te-am rezolvat cu primul cadou. Harta răzuibilă pentru Europa și harta magnetică. Pe aceasta din urmă sigur mi-o iau eu până desemnez câștigătorul!

harta magneticaȘi apropo de câștigător, vom încerca să ne hotărâm împreună asupra unui câștigător, iar în cazul în care o să ne fie prea greu să alegem o singură persoană câștigătoare, vom apela la prietenul random.org.

Hai că e fain tare premiul! I like it! 

Aveți timp până vineri!


UPDATE CÂȘTIGĂTOR

În primul rând îmi cer scuze pentru întârziere! Eram sigură că am mai mult timp decât am avut până la urmă. Acum vă scriu de prin Covasna, meleaguri frumușele pe aici, o să vă povestesc, promit!

O veste bună, în acest concurs câșțigă toată lumea pentru poveștile frumoase spuse – 10% reducere pentru următoarea comandă din magazinul Mindblower, detalii în privat despre cum intrați în posesia voucherelor.

Așa cum vă spuneam, noi am încercat să ne oprim la o singură poveste însă ne-a fost absolut imposibil! Am selectat câteva povești apoi l-am rugat pe random să ne ajute! Prima poză este cu toți finaliștii, poza numărul doi cu extragerea! Așadar, felicitări Andreea și povestea din Zanzibar! Pe acolo nu am ajuns încă, poate voi merge curând, am fost în schimb în multe alte locuri, cu oameni probabil la fel de săraci dar fericiți. Unul dintre ele este chiar Filipine unde mă voi întoarce curând!

extragere castigatori 1

 

extragere castigatori 2

 

Așadar felicitări tuturor! Vă aștept cu un mesaj privat pe pagina de Facebook pentru codurile de reduceri și mai ales tu Andreea, pentru hartă! Acum trebuie să ne spui prin căte țări ați fost împreună și prin câte veți mai merge!

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

11 comments

https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-EYVJ26KTP3