Diverse, Travel Stuff

VIDEO: Sri Lanka – bilete de autobuz făcute din săpun

Reading Time: 1 minute

Când am colindat Sri Lanka vă spuneam că mijloacele de transport în comun sunt destul de aglomerate! Autobuzele, trenurile, în principiu orice se deplasează și nu l-ai închiriat tu. Vă mai spuneam că am primit bilet și bon fiscal pe peste tot. Nu ne controla nimeni, dar noi primeam biletel oricum!

Cum Sri Lanka încearcă intens să crească nivelul populației, de data asta au găsit o modalitate foarte bună de a educa cu privire la spălatul pe mâini – bilete de autobuz făcute din săpun.

Acțiunea face parte dintr-o campanie Leo Burnett împreună cu Asiri Hospital Group în încercarea de a stopa bolile ce se transmit ușor din cauza mâinilor nespălate – răceala, hepatită și altele!

Biletele de autobuz din săpun au fost împărțite pe cele mai aglomerate rute de autobuze din Sri Lanka (oricum eu cred că este aglomerat peste tot) iar în stațiile de autobuz, în toaletele publice, în autobuze și prin oraș au fost puse afișe de informare!

Smart!

Sharing:

About The Author: Simona

I like to challenge what I think I know! I like to travel for the challenge! I travel because it makes sense. I travel because this is life for me!

Your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *