• Menu
  • Menu

Călătoare 18

Am strâns link-uri și tot felul de informații interesante iar acum e timpul să le dau înapoi drumul în lumea largă.

Nu știu voi cum vă simțiți însă eu am tot mai des impresia că nu am suficient timp. E și normal, având în vedere că acest stil de muncă (de la 9-6) a fost implementat într-o vreme total diferită. Articolul cu totul aici, un extras din el mai jos


                                 In the new world, businesses, clients and employers will simply care about finding the best person for the job. Trust and respect will be cornerstones, and as operating in virtual teams becomes commonplace, everyone will come to care about output more than input.

Presenteeism will be a thing of the past. We will respect each other’s lives, children, hobbies, travel, health, elderly parents, or simply personal preferences, and in doing so empathise with the individuals behind the output. We will look back at the world in 2015 and wonder why on earth it took us so long.


 

Vă reamintesc și de bursele de la Kruger & Matz! 2 burse de 15,000 de lei brut vă așteaptă pentru ca tu să poți să îți crești pasiunea mai liniștit! Detalii aici.

simona Stanescu hong kong


La cei de la sending-postcards găsești și un concurs / giveaway fancy. Tot felul de lucruri și lucrușoare simpatice, unele mai fancy, toate travel – related te așteaptă! Link aici. Nu știu dacă le trimit oriunde în lume, nu am văzut nimic legat de asta!


Niște oameni au plecat de acasă iar recent au sărbătorit un an de călătorii și blogging! Îmi sunt simpatici tare oamenii, așa că puteți să îi felicitați, să le citiți blogul și să apăsați butonul de subscribe! Îi găsiți aici.


Acest articol încearcă să îți vindece teama de a călători singur / ă.


STIRI – De azi NU mai este necesară viza pentru Indonezia pentru români! Schimbarea se aplică începând cu octombrie 2015!


Azi pe Digi World vedem de la 21.20 un documentar interesant despre Iran și evreii săi! Detalii aici.

                        Dupa Revolutia Iraniana, sapte din zece evrei au plecat din Iran. Cei 30000 care au ramas spun ca ei vor sa traiasca intr-o tara care a fost populata candva de stramosii lor. Cu toate acestea, din 1979, evreii se bucura de statutul de ,,minoritate protejata”.

Christian Schüller a incercat sa ia pulsul si sa inteleaga viata minoritatilor din Iran aflate sub o dubla presiune: aceea a societatii islamice si a sanctiunilor internationale. Raspunsuri directe in fata camerelor de filmat nu a reusit sa obtina, dar discutiile in afara lor au confirmat un amestec complex de loialitate si resemnare in viata acestora.


La final aș vrea să îți mai reamintesc doar că ne vedem la Hip Trip! Detalii aici!


L.e. – despre viza de Thailanda. Am citit acum pe Tedoo despre modificarile aduse vizelor de Thailanda. Vom putea sa luam viza pe 6 luni, incepand cu 13 noiembrie 2015!

Pentru a aplica trebuie să prezinți:

– Dovada deținerii sumei de 200.000 THB în cont (aproximativ 5000 EUR).
– Bilet de avion dus întors și dovada cazării pentru prima vizită.
– 150 EUR taxa de viză.

Cititi articolul complet direct la sursa! (la final sunt specificate noutatile)


 

 

Am încercat să fie totuși light, ca pentru o zi de vineri!

Weekend frumos! Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.